• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Napoli uz "blagoslov" sudija

Napolitanci u Parmi nastavili seriju pobjeda, ali je konačan rezultat (2:1) umnogome skrojila sudijska trojka na čelu sa Paolom Valerijem.

 SERIJA A: Napoli uz "blagoslov" sudija Izvor: MONDO

Ekipa Napolija u nedjelju je zabilježila četvrtu uzastopnu pobjedu u Seriji A i najavila borbu za novi plasman u Ligu šampiona.

Poslije Kjeva, Fiorentine i Intera, pala je Parma, a gol odluke postigao je Ezekijel Laveci u 86. minutu. Vođstvo gostima donio je Edinson Kavani u 40. minutu, a izjednačio Kristijan Zakardo 13 minuta prije kraja.

Napoli zauzima peto mjesto sa 43 boda, dok su Udineze i Lacio u svoje mečeve 26. kola ušli sa po dva boda više.

Penal nad Kavanijem dosuđen je iako se na TV snimku moglo naslutiti da se Urugvajac sapleo o sopstvenu nogu. Sjajni strijelac namjestio je loptu na "bijelu tačku", Antonio Mirante uspio je da ukroti njegov prvi udarac, ali onaj iz odbitka - ne.

Bio je to 16. pogodak Kavanija u Seriji A, ispred njega su ove sezone samo Antonio Di Natale i Zlatan Ibrahimović sa po 18.

Parma je inicijativu "naplatila" pogotkom Zakarda iz neposredne blizine, pošto je De Sanktis nakon kornera samo odbio volej Gabrijela Palete. Remi je bio na pomolu, ali Napoli je izveo jednu od svojih karakterističnih kontri i stigao do trijumfa!

Kavani je dao Laveciju loptu u prostor, ovaj se u trenutku dodavanja izvlačio iz ofsajda, međutim, već u sljedećem trenutku se okrenuo ka golu, prihvatio loptu i plasirao je pored nemoćnog Mirantea - 1:2!

Zanimljivo je i da je trener Napolija Valter Macari isključen zato što je samo za korak napustio svoj tehnički prostor pored aut-linije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC