• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: "Nula" od derbija u Kragujevcu

Najavljen kao najuzbudljiviji meč 16. kola Jelen Superlige, duel Radničkog i Vojvodine razočarao navijače na stadionu "Čika Dača" - 0:0.

 JSL: "Nula" od derbija u Kragujevcu Izvor: MONDO

U Kragujevcu, pred oko 10.000 navijača: Radnički ništa, Vojvodina ništa.

Dve ekipe stvorile su po polu-priliku pred golom protivnika i uskratili navijačima užitak na lijepo popunjenim tribinama i po sunčanom vremenu.

Vojvodina je, pojačana Stefanom Apijom, zaprijetila tek u uvodnih 15 minuta, istrčavanjem mladog Aleksandra Kataija pred Ognjena Čančarevića poslije kiksa štopera Petra Pavlovića. Šutirao je pravo u golmana.

Ubrzo su i Kragujevčani zaprijetili, prilikom Filipa Kostića sa nekoliko metara od gola "lala". Bio je veoma neprecizan i šutirao daleko pored lijeve stative.

To je uglavnom sve vrijedno pomena sa duela treće i četvrte ekipe na tabeli JSL. Vojvodina je sredinom drugog poluvremena pokušala da stvori poneku šansu i prividno stvorila inicijativu ali bez konkretnog učinka.

Plavi dres Novosađana prvi put je na zvaničnoj utakmici obukao iskusni Stefan Apija. Almami Moreira nije bio u kombinaciji za tim zbog povrede. Ni najbolji strelac lige i predvodnik napada Radničkog Darko Spalević nije bio u protokolu zbog suspenzije.

OFK Beograd uspio je da u Kuli osveti poraz sa početka prvenstva. Pobjedu "romantičarima" donio je iskusni Aleksandar Simić sa po jednim golom u oba poluvremena.

Duel BSK Borče i Smedereva završen je pobjedom gostiju, iako je do finiša bilo neriješeno. Golman Borčanaca Ljubo Kovačević bio je prinuđen da u posljednjem minutu regularnog toka sruši protivnika u šesnaestercu. Sudija Dejan Santrač nije mnogo razmišljao prije nego što je pokazao rukom na bijelu tačku i omogućio Darku Brašancu da golom odnese bodove sa stadiona "Špinjata".

Ne previše interesantan meč pružio je priliku navijačima u Borči da vide i nekoliko šansi svojih ljubimaca, zatresla se i stativa gostiju, ali su izabranici Velje Kaplanovića napustili teren pognute glave.

Nastup u okolini rodnog Arilja inspirisao je defanzivca Rada Tomislava Pajovića.

Stameni štoper postigao je jedini gol u pobjedi "građevinara" u Lučanima nad Metalcem. Novu - staru ekipu iz Crnotravske ulice posmatrao je sa tribina trener Marko Nikolić, koji će od ponedjeljka ponovo postati šef stručnog štaba tima sa Banjice.

REZULTATI 16. KOLA :

Subota

Novi Pazar - Partizan 1:1 (1:0)
/Raščić 21' - Dijara 48'/

Sloboda - Jagodina 1:2 (0:0)
/Tijago 59' - Gogić 68', Krstić 76'/

Borac - Javor 1:0 (1:0)
/Pavićević 13'/

BEOGRAD: Crvena zvezda - Spartak 1:0 (0:0)
/Evandro 65'/

nedelja

Hajduk - OFK Beograd 1:2 (1:1)
/Bubalo 4’ - Simić 27’, 65’/

Metalac - Rad 0:1 (0:0)
/Pajović 90/

BSK - Smederevo 0:1 (0:0)
/Brašanac (p) 90/

Radnički 1923 - Vojvodina 0:0

TABELA: Partizan 43, Crvena zvezda 35, Vojvodina 31, Radnički 29, Sloboda 25, Spartak 25, OFK Beograd 25, Jagodina 23, Smederevo 20, Hajduk 18, Rad 17, Javor 15, BSK Borča 14, Novi Pazar 12, Borac 11, Metalac 7 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC