• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI i VOŠA: Navijači, izvinite, ali...

Treneri Vojvodine i Radničkog svjesni da 10.000 navijača na stadionu u Kragujevcu nije uživalo, ali i zadovoljni osvojenim bodovima.

 RADNIČKI i VOŠA: Navijači, izvinite, ali... Izvor: MONDO

Duel Radničkog i Vojvodine najavljivan je tokom priprema kao srpski "praznik fudbala","boj za treće mjesto", itd. Nije ispunio očekivanja.

Naprotiv, Kragujevčani i Novosađani razočarali su publiku i praktično nisu stvorili ni izvjesnu priliku od početka do kraja meča.

Talentovani FIlip Kostić bio je u prvom poluvremenu neprecizan preg golom "lala", a Aleksandar Katai pred Ognjenom Čančarevićem i to je sve vredno pomena, uz debi Stefana Apije.

Treneri obje ekipe znaju da igrom nisu zadovoljili prisutne na stadionu i onda dodali očekivano i makijavelističko: "ali..."

"Zaista fantastičan ambijent, za svaku pohvalu. Mislim da smo i jedni i drugi ostali dužni kada je ljepota fudbala u pitanju. Prikazali smo veliku želju i ambicioznost, sem toga ništa više, možemo da žalimo za prilikom Kataia u početku meča. Neutralisali smo jako dobro kvalitete koje Radnički ima. Došli smo sa ambicijom da pobijedimo, ali mogu biti zadovoljan bodom", rekao je trener Vojvodine Dejan Vukićević, a prenio zvanični sajt Radničkog.

Slično je rekao i njegov kolega sa klupe domaćih koji smatra da bi rezultat bio drugačiji da je igrao najbolji strelac Kragujevčana Darko Spalević.

"Kada se sve sumira, mislim da je 0:0 najrealniji rezultat. Osjetilo se odsustvo Spalevića, kao i da smo, zbog čuvanja terena, nekih deset dana bez pravog treninga. Imali smo izuzetno kvalitetnog protivnika, koji iz svake situacije može da zaprijeti. Jedna rovovska bitka svih 90 minuta, slažem se da smo ostali dužni u delu igre, ali veoma je bitno da smo sačuvali samopouzdanje, čestitam momcima na disciplinovanoj igri. Ne smijemo biti nezadovoljni, potajnom smo priželjkivali sva tri boda", zaključio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC