• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Venger vjeruje u čudo, Spaleti hoće u istoriju

Arsenal pred revanš osmine finala sa Milanom ima "minus" od četiri gola, dok će Zenit u Lisabonu braniti 3:2 iz prvog meča.

 LŠ: Venger vjeruje u čudo, Spaleti hoće u istoriju Izvor: MONDO

U utorak će biti poznata prva dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona. Samo senzacija može da spriječi "rosonere" da se nađu među osam najboljih evropskih ekipa, a mnogo neizvjesnije će biti u Lisabonu gdje će Zenit braniti prednost stečenu u Sankt Petersburgu.

Šampion Rusije je kao domaćin pobijedio Benfiku (3:2), dok je Milan na San Siru bio ubjedljiv protiv Arsenala (4:0) u prvim mečevima osmine finala.

Trener Milana Masimilijano Alegri je oprezan pred revanš u Londonu.

"Moraćemo da igramo još bolje nego u prvom meču. Znamo da će biti teško, bez obzira na prednost koju imamo", poručio je Alegri za klupski sajt.

Njegov kolega iz Arsenala Arsen Venger tera svoje igrače da "vjeruju u čudo".

"Na prvi pogled djeluje nemoguće, ali igrači moraju da vjeruju da su sposobni da nemoguće naprave mogućim. Nikada se ne zna u fudbalu... Nemamo šta da izgubimo", rekao je Francuz britanskim medijima.

Venger je dodao da će za utakmicu sa Milanom "možda napraviti neke promjene u timu".

"Vidjećemo da li možemo da ih pritisnemo i pokušamo da postignemo golove", dodao je Venger.



Strateg Benfike Žorže Žesus rekao je da njegovi igrači poslije poraza u prvenstvenom derbiju od Porta (2:3) moraju da "nastave dalje" i pokušaju da pobijede Zenit.

"Ulazimo u duel sa Zenitom u situaciji koja nije dobra po nas, ali takav je život. Igrači osjećaju da su nezasluženo poraženi od Porta, ali hajde da vidimo da li tim može da se oporavi i pobijedi Zenit. Mislim da možemo da se nadamo prolazu dalje", istakao je Žesus.

Zenit će u Lisabonu igrati bez povrijeđenog veziste Danija, dok Andrej Aršavin koji se vratio u klub na pozajmicu iz Arsenala nema pravo nastupa, pošto je već igrao za "tobdžije".

Ekipa koju trenira Italijan Lućano Spaleti, takođe je, prošlog vikenda igrala derbi u domaćem prvenstvu. Zenit je gostovao u Moskvi kod CSKA sa kojim se bori za titulu, a meč je završen bez pobjednika
- 2:2.

"Utakmica sa CSKA je bila najvažnija od kada sam trener Zenita, a meč sa Benfikom je najvažniji u klupskoj istoriji", rekao je Spaleti poslije ruskog derbija.

Utakmice Arsenala - Milan i Benfika - Zenit igraće se u utorak od 20,45.

(Beta, MONDO, foto Guliver/Getty images, Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC