• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Partizan osudio napad na Markovića

Crno-bijeli se oglasili saopštenjem za javnost dva dana poslije napada na svog igrača na stadionu u Humskoj.

 I Partizan osudio napad na Markovića Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan izdao je u saopštenje za javnost poslije napada na Lazara Markovića na stadionu u Humskoj poslije meča sa Slobodom u kojem se, između ostalog, najoštrije osuđuje taj atak.

"Nakon utakmice između FK Partizan i FK Sloboda Point Sevojno, odigrane 10.03.2012. godine, prilikom izlaska igrača sa terena, jedan gledalac je preskočio ogradu na istočnoj tribini i na atletskoj stazi odgurnuo igrača Lazara Markovića. Iako se radi o pojedinačnom i izolovanom incidentu, koji je odmah prekinut intervencijom klupskog obezbjeđenja, taj događaj je sa pravom dobio veliki publicitet u javnosti, jer se radi o jednom od najtalentovanijih i najpopularnijih mladih igrača u Srbiji. Bez sumnje ovakav čin zaslužuje najoštriju osudu javnosti i svih u fudbalskoj organizaciji, pogotovu, jer za njega nije postojao nikakav razlog", stoji u saopštenju.

"Posljednjih godina je prisutna pojava da je dio navijača posebno strog prema mladim igračima poniklim u školi FK Partizan, kojima se ne prašta nijedna greška i koji su od strane dijela navijača izloženi uvredama i omalovažavanjima. Taj trend je kulminirao napadom na Lazara Markovića. Smatramo da ovakav pristup mora da se promijeni, jer upravo mladi igrači treba da imaju najveću podršku navijača i javnosti. Takođe, navijači treba da budu svjesni, da ni igrači ni klub nisu odgovorni za pojedine natpise u medijima u kojima se bez osnova licitira sa astronomskim ciframa potencijalnih transfera igrača".

"Lazar Marković zaslužuje apsolutnu podršku svih fudbalskih struktura i ljubitelja fudbala u Srbiji, a klub će preduzeti mjere da preduprijedi djela svakog neodgovornog pojedinca. Uvjereni smo da ovaj događaj neće negativno uticati na dalji razvoj našeg talentovanog fudbalera, koji će uz podršku i razumijevanje svih pravih navijača Partizana postići sportske domete za koje je sposoban".

"FK Partizan, ovom prilikom zahvaljuje na velikom odzivu i podršci, koju su navijači pružili na početku proljećnog dijela prvenstva. Ukoliko nastavimo tim putem, uvjereni smo da ćemo se zajedno radovati na kraju sezone, kao i prethodnih godina", stoji u saopštenju Fudbalskog kluba Partizan.

Gužvu koja se stvorila poslije meča pogledajte ovde

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC