• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Lazović odmara protiv Smedereva

Prosinečki će najverovatnije odmoriti Lazovića u meču sa Smederevom, a za njegovo mjesto bore se Vešović i Mirić. Tošića bi trebalo da zamijeni Krneta, Kasalica čeka šansu.

 MONDO: Lazović odmara protiv Smedereva Izvor: MONDO

Rotacija, što prinudna, što planska, dovešće do nekoliko izmjena u startnoj postavi Crvene zvezde za meč 18. kola Jelen Superlige protiv Smedereva.

Svi su izgledi da će trener crveno-bijelih Robert Prosinečki u sredu, od 18 časova, odmoriti najboljeg fudbalera Darka Lazovića. Sudeći prema tome kako je ekipa radila na treningu u ponedjeljak, to neće biti jedina izmjena u startnoj postavi.

Povrijeđenog i suspendovanog Duška Tošića u posljednjoj liniji odbrane zamijeniće Jovan Krneta, koji bi trebalo da bude šesti Zvezdin debitant u tri proljećna kola. Moguće je da će se Kadu Mendeš vratiti u manevar, a Luka Milivojević pomjeriti unazad na mjesto zadnjeg veznog.

Lazovića na poziciji desnog krila zamijeniće ili Marko Vešović ili Marko Mirić.

Ako ne bude iznenađenja, Crvena zvezda će Smederevce napasti u sljedećoj postavi: Bajković - Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović - Milivojević, Kadu, Evandro - Vešović (Mirić), Milunović - Borha. Šansu bi u drugom dijelu utakmice, kao što je Prosinečki i najavio, trebalo da dobije oporavljeni Filip Kasalica, koji bi mogao da postane sedmi debitant.

U kombinaciji za tim trebalo bi da budu još Miloš Vesić, Danijel Mihajlović, Petar Đuričković i Srđan Mijailović.

Ostali su u ponedjeljak radili odvojeno i malo je vjerovatno da će biti u krugu kandidata za startere i rezerviste. Marko Perović, zbog povrede, nije trenirao.

Prosinečki je u ponedjeljak na treningu sa ekipom radio na iznošenju lopte sa svoje polovine, kao i postavljanju prilikom prekida, a početak i kraj pripao je kondicionom treneru Radivoju Radakoviću, koji je zagrijavao i potom opuštao igrače.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC