• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK: Partizan nas motiviše, ne plaši

Na Karaburmi svjesni da duel sa šampionom nije najbolja prilika za "vađenje fleka" iz Jagodine, ali gaje nadu u dobar rezultat.

 OFK: Partizan nas motiviše, ne plaši Izvor: MONDO

OFK Beograd tradicionalno loše prolazi u mečevima sa Partizanom. Posljednji put nije izgubio u decembru 2006. godine. Od tad je prošlo 12 utakmica.

Naredni susret zakazan je za srijedu u 14.30 i nosi ogroman značaj za obje ekipe. Za OFK zbog minulog poraza od Jagodine, za crno-bijele zbog očuvanja prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Nebitno je što dolazi Partizan, ali imamo pravo da se nadamo i da pružimo dobru partiju. Na slatkim mukama smo kad je sastav u pitanju, jer su svi igrači na raspolaganju. Crno-bijeli su ekipa za respekt, ali to uliva dodatni motiv", rekao je Branko Babić uoči duela sa srpskim šampionom.

"Romantičari" u proljećnom dijelu sezone imaju polovičan učinak. U 16. kolu pobijedili su Hajduk u Kuli, a potom izgubili od Jagodine. Branko Babić bio je nervozan poslije poraza.

"Iza nas je loš utisak iz Jagodine. Valjalo bi ga popraviti", smatra iskusni trener i otkriva da neće imati zdravstvenih problema sa sastavljanjem tima.

"Na slatkim smo mukama kad je sastav u pitanju, jer su svi igrači na raspolaganju...Igra će se rješavati na sredini terena i ako se tu budemo dobro organizovani stvorićemo šansu da ugrozimo gol, koju nećemo ispustiti".

Prvo kolo proljećnog dijela prvenstva ulilo je optimizam među navijače na Karaburmi da će im ljubimci biti efikasniji nego jesenas. Iskusni Aleksandar Simić postigao je dva gola na sjeveru zemlje, ali plavo-bijeli već u narednom kolu nisu pogodili nijednom.



"Braniti se sigurno nećemo, jer ne želimo da budemo u podrđenom položaju. Učinićemo sve da uspostavimo svoj ritam i da dominiramo, ali ne baš ni po svaku cijenu, jer protiv ekipe kakvi su crno bijeli uvijek treba biti obazriv i pokušaćemo da nađemo neku sredinu u svemu", zaključio je Babić.

Vezista OFK Beograda Nemanja Nikolić, bivši fudbaler Crvene zvezde, smatra da je Partizan kvalitetna ekipa i da zaslužuje da bude na prvom mjestu.

"Igramo protiv najozbiljnije ekipe u ligi, koja nije slučajno na prvom mjestu. Jagodina se mora ispraviti i želimo cijeloj javnosti da pokažemo da možemo da igramo sa najjačima i da imamo šta da pokažemo. Možda se od mene očekuje gol, ali jasno je da je svejedno ko će biti strijelac i tu se sigurno neću buniti, samo da zatresemo mrežu i da se radujemo na kraju", rekao je Nikolić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC