• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković nije opcija "stare dame"

Dejan Stanković je na domak prelaska u Juventus, tvrde italijanski mediji. Prvi čovek torinskog kluba dematuje te izveštaje.

 Stanković nije opcija "stare dame" Izvor: MONDO

Dejan Stanković je na domak prelaska u Juventus, tvrde italijanski mediji. Prvi čovek "stare dame" Đovani Kobolji Đilji, međutim, tvrdi da kapiten srpske reprezentacije nije opcija torinskog kluba.

Poslovično dobro obavešteni italijanski sportski dnevnici "Korijere delo Sport" i "Gazeta delo Sport" izvestili su da se Stanković dogovorio sa čelnicima Juventusa da mu godišnja ugovorna primanja budu tri ipo miliona evra i da je do realizacije njegovog transfera iz Intera preostalo da detalje još utanače i klubovi.

Djilji je, međutim, kao netačne odbacio te navode, a demantovao je i spekulacuje da će Juventus kupiti Antonija Kasana, Lukasa Podolskog i Alberta Akvilanija.

"Stanković? On je odličan igrač, ali ne bih rekao da je on uopšte opcija za Juventus", rekao je Djilji i dodao da je ista situacija i sa Kasanom i Podolskim.

Djilji je, kako prenosi "Tutomerkato", istakao i da Akvilani neće doći u Juventus zato što Roma želi da ga zadrži u ekipi.

Jasno je da će Dejan Stanković napustiti Inter posle dolaska Žozea Murinja za trenera, a osim "stare dame" kao njegove moguće destinacije ovog leta pominjali su se i Atletiko Madrid, Liverpul i Mančester siti.


(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC