• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukić: Možemo u finale!

Najbolji strijelac Partizana smatra da njegov tim ima snage da nadoknadi zaostatak iz prvog meča polufinala Kupa Srbije protiv Zvezde.

 Vukić: Možemo u finale! Izvor: MONDO

Asistencija, a zatim i pogodak majstorskim lob udarcem. Tek da potvrdi da je ušao u formu. Zvonimir Vukić je učinkom u Subotici nastavio započeto u utakmici sa Vojvodinom u kojoj je postigao dva gola.

"Najvažnije da smo ostvarili ono što smo planirali - osvojili tri boda. Zadovoljni smo", kratko je crno-bijela "desetka" prokomentarisala gostovanje na sjeveru zemlje.

Uoči duela sa Hajdukom, Radom, Vojvodinom i Spartakom većina u taboru šampiona je smatrala da je taj ciklus presudan u borbi za odbranu titule. Partizan je na te četiri utakmice ostvario maksimalan učinak i razliku od šest bodova u odnosu na Zvezdu povećao na osam.

"To je velika prednost - sedam utakmica je do kraja, imamo lakši raspored, Zvezda nam dolazi, ali ništa nije gotovo dok ne bude i teoretski završeno. Važno je da igramo bolje i da smo popravili realizaciju".

Nije Vukić htio da komentariše izjavu Roberta Prosinečkog da Partizan u derbiju ne može da postigne četiri gola, koliko će mu biti potrebno za plasman u finale ukoliko crveno-bijeli jednom zatresu mrežu.

"Za to ne znam... Mislim da imamo šansi. Vjerujem da imamo kvaliteta i snage da nadokandimo minus. Važno je samo da ne ponovimo greške iz prve utakmice".

Crno-bijeli sada koriste šanse...

"Rekoh ranije, od četiri-pet šansi, da se iskoriste bar dvije. Imali smo ih na Marakani. Da smo dali bar jedan gol, sve bi bilo drugačije. Ipak, vjerujem da i ovako možemo do finala".

Naravno da bi svi u Partizanu voljeli kada bi u ranoj fazi meča "načeli" Zvezdu.

"Uvijek je bolje ranije dati gol. Naročito u prvenstvu u kome se svi brane protiv nas, ali i sada bi nam protiv Zvezde pogodak na početku baš mnogo značio. Samo da im ne dajemo poklone kao u prvom meču, a ko god da bude igrao u ofanzivi, sigurno je da može da postigne gol".

Najbolji strijelac Partizana ne razmišlja o taktici protivnika.

"To će naš šef da procijeni. Neka oni o tome razmišljaju, a mi ćemo da gledamo sebe".

Svejedno mu je ko će da daje golove...

"Neću da prognoziram... Neka da bilo ko, samo da prođemo dalje. U usponu smo forme. Ali, ne zavisi sve od nas, zavisi i od protivnika", završio je priču Zvonimir Vukić.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC