• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Baloteli neće igrati do kraja sezone

Četvrti crveni karton koji je Mario Baloteli dobio od dolaska u Mančester siti, posebno je iznervirao trenera Roberta Manćinija.

 Manćini: Baloteli neće igrati do kraja sezone Izvor: MONDO

Problematični napadač je u finišu susreta s Arsenalom morao da napusti teren, iako je po svemu viđenom zaslužio crveni karton još u prvom poluvremenu. "Tobdžije" su na kraju slavile sa 1:0, a Junajted je iskoristio kiks gradskog rivala da stekne, vjerovatno nedostižnih osam bodova.

"Završio sam rad sa njim ove sezone. Neće biti u sastavu Sitija i vjerovatno ću pokušati da ga prodam u ljetnjem prelaznom roku. On je fantastičan igrač, ali ne mogu više da rizikujem crveni karton svaki put kad je na terenu", rekao je Manćini.

Italijanski stručnjak tvrdi da i dalje gaji simpatije prema mladom igraču, ali da je postao nepodnošljiv. Manćini se složio i sa Žozeom Murinjom, koji je dok je radio na klupi Intera za Balotelija izjavio da je nemoguć.

Međutim, selektor Italije Ćezare Prandeli stao je u odbranu Balotelija zbog crvenog kartona.

"Vidio sam njegovo isključenje, ali to je, ovoga puta, bilo zbog prekršaja koji je sastavni dio igre. Mislim da u ovoj situaciji nije prekršen strogi etički kodeks", rekao je Prandeli italijanskim medijima.

Naravno, javnost na Apeninima najviše zanima hoće li Prandeli povesti tamnoputog napadača na EURO 2012 u Ukrajini i Poljskoj.

"Mirno i pažljivo ću procijeniti njegovu poziciju da putuje sa reprezentacijom na Evropsko prvenstvo, ali najskoriji incident je rezultat borbe i igre i on nema veze sa cijelim slučajem", zaključio je Prandeli.

Prandeli nije pozvao Balotelija kada se nacionalni tim posljednji put okupio u februaru zbog nediscipline.

(agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC