• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Gol za finale, Babović: Ne mora da znači

Zvezdin kapiten smatra da jedan gol u Humskoj vodi njegov tim u finale, dok vezista Partizana kaže da je u fudbalu sve moguće.

 Mikić: Gol za finale, Babović: Ne mora da znači  Izvor: MONDO

Crvena zvezda ima ogroman kapital pred revanš polufinala Kupa Srbije sa Partizanom (2:0). U Ljutice Bogdana vjeruju da je on dovoljan za siguran prolaz u finale, koje će se 16. maja igrati u Novom Sadu, dok u Humskoj smatraju da imaju snage za podvig.

Na pitanje da li je crveno-bijelima dovoljan jedan gol da i definitivno stave tačku na polufinalni dvomeč, u taborima "vječitih rivala" imali su različite odgovore na zajedničkoj konferenciji za medije koju je FSS organizovao u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Da, naš gol bi sve riješio", jasan je kapiten Zvezde. Nemoguće je da naša odbrana kapitulira četiri puta", jasan je kapiten Zvezde Nikola Mikić, koji je u nedjelju odradio trening poslije oporavka od povrede.

Na drugoj strani, kapitenski traku bi trebalo da ponese Stefan Babović, jer je Saša Ilić povrijeđen. On vjeruje da Partizan nije eliminisan čak iako primi gol.

"U fudbalu sam se svega nagledao. Sjećam se kvalifikacija mladih reprezentacija za Evropsko prvenstvo. U Novom Sadu smo izgubili 0:3, a u revanšu u Švedskoj dobili 5:0", kaže crno-bijeli vezista i dodaje:

"Čudna je to igra, zato je i najljepša. Sigurno bi nam primljeni gol otežao stvari i Zvezdu doveo na prag prolaska, ali to niko ne može sa sigurnošću da tvrdi".



Zvezdin desni bek ne bježi od uloge favorita poslije pobede u prvom meču, ali ne misli da je finalista već poznat.

"Naša prednost je velika, ali samo na papiru, moramo da uradimo mnogo toga da bismo izborili povoljan ishod u srijedu. Partizan ima veoma iskusnu ekipu koja zna da igra ovakve mečeve. Biće teško, ali imamo spreman odgovor i vjerujemo u plasman u finale", podvukao je Mikić.

Babović prenosi da u crno-bijeloj svlačionici vlada vjera u uspjeh bazirana na boljoj igri u prvom polufinalnom okršaju.

"Ulazimo sa manjim pritiskom jer nam je najvažniji trofej, onaj u prvenstvu, sada na dohvat ruke. I u prvom meču smo uprkos porazu pokazali da smo bolji, ali Zveda je favorit zbog rezultata 2:0. Dočekujemo ovaj duel u veoma dobrom raspoloženju, zbog serije dobrih igara i rezultata u šampionatu", zaključio je Babović.

"Vječiti derbi" igraće se u srijedu od 19,30 na stadionu Partizana.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC