• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Zvezde u kopačkama idu u Humsku!

Fudbaleri Crvene zvezde u punoj "ratnoj" opremi krenuće u komšiluk, na stadion Partizana, saznaje MONDO.

 Fudbaleri Zvezde u kopačkama idu u Humsku!  Izvor: MONDO

Kao i često tokom prethodnih godina, o čemu je nedavno pričao i bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga, crveno-bijeli će se presvući u svom hotelu, podno severne tribine stadiona u Ljutice Bogdana i u dresovima, šortsevima, kopačkama, štucnama i kostobranima, krenuti na suparnički stadion.

U srijedu, 45 minuta prije početka utkamice, autobus sa fudbalerima Crvene zvezde stići će u Humsku, poslije čega će igrači samo zategnuti kopačke, vezati pertle i istrčati na zagrijavanje na glavni teren stadiona Partizana. Tamo će, od 19 časova, ekipa Roberta Prosinečkog igrati za plasman u finale nacionalnog Kupa.

Poslije prve utakmice odigrane 21. marta u Ljutice Bogdana, Crvena zvezda ima prednost od 2:0.

MONDU je potvrđeno da na redovnom sastanku "bezbjednjaka" dva kluba sa policijom, koji je održan u ponedjeljak, nije bilo nikakvih posebnih zahtjeva sa obje strane. Partizan je, rečeno nam je, proslijedio Crvenoj zvezdi isti broj ulaznica, koji je Crvena zvezda obezbijedila za navijače, prijatelje kluba, sponzore i funkcionere crno-bijelih u prvom meču.

Radi se o reciprocitetu kada su u pitanju mjesta na Istoku, Zapadu i svečanim ložama, dok je kompletan kapacitet sjeverne tribine Partizanovog stadiona poslat na blagajne u Ljutice Bogdana i, kako saznajemo, sjever je uveliko rasporodat za 11. april.

Oba treninga fudbalera Crvene zvezde do srijede biće zatvorenog tipa, a igrači će već u ponedjeljak uveče ući u karantin u klupskom hotelu podno stadiona. Do poslije utakmice sa Partizanom, jedini kontakt crveno-bijelih sa medijima biće na zvaničnoj konferenciji za novinare u utorak u 12 časova, u "Medija centru" na stadionu.

Poslije dugo vremena, Prosinečki ima sve planirane startere na raspolaganju. Kapiten Nikola Mikić izašao je brzo iz teške povrede skočnog zgloba, dobrim dijelom i zbog terapije koju je u Zagrebu obavio kod stručnjaka kojeg mu je preporučio upravo Prosinečki i koji je pomogao i Marku Peroviću kod povrede ligamenata koljena.

Od ranije operisani Perović i Aleksnadar Kirovski jedini su fudbaleri na koje trener Crvene zvezde neće moći da računa za "meč sezone" u srijedu, u Humskoj, od 19 časova.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC