• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Zvezda premira igrače, Partizan ne

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće "ekstra" premije ukoliko eliminišu Partizan u polufinalu Kupa Srbije, fudbaleri Partizana bez premija.

 KUP: Zvezda premira igrače, Partizan ne  Izvor: MONDO

Dva najveća srpska kluba odredila su identične premije za osvajanje trofeja ove sezone. I u Ljutice Bogdana i u Humskoj titula vrijedi 20.000, a nacionalni Kup 10.000 evra. To zbirno iznosi 30.000 evra, ali i crveno i crno-bijeli imaju "klauzulu" po kojoj "dupla kruna" donosi svakom pojedincu 35.000 evra.

U srpskom fudbalu pobjede u "vječitim derbijima" pamte se zauvijek, a gotovo da se nekad slave kao i samo osvajanje trofeja, pa se tako u istoriji događalo da igrači jednog ili oba kluba dobijaju posebne premije za pobjede nad najvećim rivalom ili eliminaciju istog u Kup takmičenju.

Ovog puta, pred revanš meč polufinala Kupa Srbije za sezonu 2011/12, Uprava Crvene zvezde odlučila je da dodatno stimuliše svoje fudbalere. U srijedu uveče od 19 časova u Humskoj, počeće revanš meč u kojem će crveno-bijeli imati dva gola prednosti iz prvog susreta odigranog 21. marta.

Ukoliko se Crvena zvezda na kraju bude radovala plasmanu u finale protiv boljeg iz duela Vojvodina - Borac Čačak, njenim igračima će biti uplaćeno po 5.000 evra, što znači da bi kasnijim osvajanjem Kupa, svaki pojedinac bio bogatiji za 15.000 evra.

U Partizanu, međutim, nisu smatrali da je tako nešto neophodno pred utakmicu u kojoj će jedan od dva trofeja koji stanuju u Humskoj od kraja prethodne sezone biti na "raspolaganju".

(N. J. - R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC