• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milner: Titule se ne kupuju!

Vezni fudbaler Mančester sitija pozvao je vlasnike kluba na strpljenje, jer je za stvaranje šampionske ekipe potrebno vrijeme.

 Milner: Titule se ne kupuju! Izvor: MONDO

Činilo se, naročito poslije oktobarskih 6:1 na Old Trafordu, da će ovo biti sezona u kojoj će Mančester siti prekinuti dominaciju gradskog rivala.

Ipak, kriza igre "građana" kulminirala je u najgorem trenutku (dva remija i poraz u posljednja tri prvenstvena meča), pa je Junajted šest kola prije kraja stekao osam bodova prednosti.

Derbi na Itihadu 30. aprila, odavno "zaokružen" na kalendarima ljubitelja fudbala, lako bi mogao da bude samo utakmica za prestiž.

"Kupili smo dosta novih igrača i potrebno im je vrijeme da se naviknu na novu sredinu. Ove sezone smo dugo bili prvi na tabeli, a nismo još izgubili sve šanse da osvojimo titulu", rekao je Džejms Milner.

Vlasnik kluba, šeik Mansur bin Zajed, potrošio je oko 400 miliona evra na pojačanja u prethodne dvije i po godine, ali za sada nije dočekao željene rezultate.

"Polako napredujemo kao ekipa. Moramo naporno da radimo i rastemo nekoliko godina zajedno, da stičemo iskustvo u borbama za trofeje. Premijer liga je mnogo teško takmičenje, u kojem vas čeka 38 paklenih utakmica", istakao je Milner.

Pored duela sa Junajtedom na svom stadionu, Siti do kraja igra sa Vest Bromvičom (k), Noričom (g), Vulvsima (g), Njukaslom (g) i Kvins Park Rendžersim (k), dok "crveni đavoli" idu Viganu, dočekuju Aston Vilu, Everton i Svonsi, a u samom finišu pored Sitija gostuju i Sanderlendu.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC