• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Bajernu "strahovlada" zbog Kana

Nijedan klub ne želi da dođe na loš glas, a u Bajernu iz Minhena odlučili su da to spreče uvođenjem "pravilnika o ponašanju".

 U Bajernu "strahovlada" zbog Kana Izvor: MONDO

Kormilar Bajerna Otmar Hicfeld i njegov tim održali su u sredu sastanak na kome su sastavili listu pravila kojih se moraju pridržavati svi igrači i osoblje bavarskog kluba kako bi sprečili "loše ponašanje".

Nakon Kanovog napuštanja klupske božićne zabave, odlaska u noćni klub i pijančenja Kristijana Lela, postalo je jasno da se i o Bajernu može govoriti u negativnom kontekstu, pa je Hicfeld pred odlazak iz ovog kluba odlučan da zavede malo discipline.

"Ovo smo napravili pre svega kako bi mladi igrači imali nekakva pravila i smernice o ponašanju. Reč je o tome kako se tim treba držati, ali i kako da se ponašaju pojedinci u javnosti i u odnosu sa saigračima. Određeno je i kako će se igrači ponašati na terenu i kako ćemo se odnositi prema medijima", naveo je Hicfeld.

Trofejni stručnjak ipak nije želeo da navede detalje iz ovog pravilnika i kaže koje to odredbe sve moraju poštovati i najveće zvezde: Riberi, Toni, Klose, Lam i društvo.

Na ovaj potez, kako se veruje, u bavarskom klubu odlučili su se nakon ispada Olivera Kana koji je izbegao tradicionalni govor kapitena na klupskoj božićnoj zabavi osramotivši Upravu kluba pred brojnim sponzorima. Nakon toga, on je suspendovan i nije branio na poslednjoj utakmici Bavaraca pre zimske pauze.

Bajern prolećni deo sezone otvara u petak utakmicom protiv Hanze.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC