• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Ova Zvezda ima kvalitet!

Trener crveno-bijelih srećan i zadovoljan što je poslije 15 mjeseci stigla do sada najveća potvrda ispravnosti njegovog rada.

 Prosinečki: Ova Zvezda ima kvalitet! Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde imaju više nego dobru priliku da poslije dvije godine ponovo unesu jedan trofej u klupske vitrine!

Dvostruka pobjeda nad Partizanom (2:0, 2:0) odvela ih je u finale Kupa Srbije i stavila tačku na dominaciju "vječitog rivala" u međusobnim susretima posljednjih sezona.

Strateg crveno-bijelih dobro zna koliko dugo su klub i navijači čekali slavlje u Humskoj 1.

"Mislim da smo odigrali sigurno jednu od naših boljih utakmica - taktički i trkački. Na kraju krajeva smo i pobijedili, a uraditi to na stadionu Partizana je velika stvar. Zato moram da čestitam svojim momcima, koji su borbenošću pokazali kvalitet ovog tima Crvene zvezde", počeo je Prosinečki izlaganje na konferenciji za novinare.

"Sigurno je da tu ima još prostora za napredak, ali večeras su svi, od prvog do posljednjeg, odigrali kvalitetan meč".

Prosinečki je priznao da je Partizan bio opasan u prvom poluvremenu.

"Imali su više šansi od nas u tom dijelu meča, dok smo mi u drugom dijelu odigrali izvanredno i iz dvije polukontre završili utakmicu. Mogli smo možda da postignemo još koji gol... Ponovo kažem, momci su odradili fenomenalan posao. I Partizan je odigrao odličnu utakmicu, samo smo ovog puta mi bili bolji".

Mnogi već vide igrače Zvezde sa trofejom u rukama.

"Sigurno da je i Borac kvalitetan, čim je pobijedio Vojvodinu u Novom Sadu. Igraće se jedna utakmica, u fudbalu može svašta da se dogodi, ali sigurno je da ćemo mi biti spremni za taj meč i da ćemo biti favoriti na papiru",
bio je prvi osvrt Prosinečkog na finale Kupa, u Novom Sadu 16. maja.

Hrvatski stručnjak najavio je da Zvezda neće sada dići ruke od Jelen Superlige Srbije, u kojoj zaostaje za liderom osam bodova.

"Igraćemo prvenstvo maksimalno odgovorno do kraja. Partizan ima veliku prednost, ali mi ćemo težiti da ostvarimo pobjede u svim preostalim utakmicama".

Upitan da li je nešto opreznijom taktičkom postavkom iznenadio kolegu Avrama Granta, Prosinečki je odgovorio da se crno-bijeli "vjerovatno nisu tome nadali", ali da je pobjeda ostvarena karakterom igrača, prije nego taktikom.

"Kadua je boljela zadnja loža, pa je ušao sa klupe i odigrao finiš utakmice. Mali Mićko (Mijailović) je imao problem sa koljenom, ali svi su dali sve od sebe", istakao je Robert Prosinečki.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC