• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Probio sam barijeru...

Mladom fudbaleru Crvene zvezde Darku Lazoviću laknulo je, što je poslije nekoliko loših izdanja u derbijima, zasijao i riješio polufinale Kupa Srbije.

 Lazović: Probio sam barijeru... Izvor: MONDO

Bio je žestoko osporavan što u nekoliko prethodnih "vječitih derbija" nije uspijevao da opravda epitet prvog igrača tima. Iako mu je to teško padalo, nije tada imao problema da prihvati krivicu na sebe i kaže:

"Svjestan sam da sam igrao loše".

Ovog puta došlo je i njegovih "pet minuta".

Darko Lazović bio je najbolji akter pobjede Crvene zvezde nad Partizanom i u revanš duelu polufinala Kupa Srbije, koji je "ubijen" u 63. minutu poslije minijature ofanzivnog veziste crveno-bijelih. Na sjajan pas Evandra Goebela, Lazović je nasamario čuvara Nemanju Rnića i onda prevario i Vladimira Stojkovića, iako mu je ugao bio skoro zatvoren.

Na pitanje da li se uopšte sjeća utakmice u šali je odgovorio:

"Ne sjećam se, sećam se samo doping kontrole", sa osmijehom je rekao Lazović, koji je posljednji napustio stadion u Humskoj, zbog toga što je lutrija njega poslala na doping kontrolu. Za razliku od njega, Kadu Mendeš brzo je "završio posao" i sa saigračima napustio Humsku.

Više od sat i po vremena novinari su čekali Lazovića, Zvezdinog čovjeka odluke. Mladom fudbaleru konačno se posrećilo da bude strijelac i najbitnijoj utakmici za srpski fudbal.

Uprkos tome što se mnogo duže od svojih saigrača zadržao na stadionu u Humskoj, Lazović je izašao nasmijan poslije doping kontrole.

"Nismo se branili, igrali smo našu igru, odigrali smo dosta dobro i zasluženo pobijedili", dodao je Lazović.

On je već u prvom poluvremenu, poslije kiksa Rnića, mogao da svojoj ekipi olakša posao, a navijače Crvene zvezde da oslobodi stresa. Izašao je sam ispred Stojkovića, ali ga je u odsudnom trenutku stigao Ivan Ivanov i izblokirao mu šut, koji je od Stojkovićeve ruke otišao u polje...

"Svi igrači su mi dali podršku na poluvremenu. Vjerovao sam u sebe, a i oni su vjerovali u mene. Rekli su mi da ću dati gol, tako je i bilo i presrećan sam zbog toga".

Poslije utakmice Lazović neće imati više psihološku barijeru neefikasnosti protiv crno-bijelih.

"Jesam, probio sam barijeru. Prošlu utakmicu nisam bio na nivou, ali je sad sve došlo na svoje".

U finalu će igrati protiv svog bivšeg kluba. Kaže da neće biti popusta za "zebre".

"Čuo sam da je Borac u finalu i drago mi je što će se moje dvije omiljene ekipe boriti za trofej, ali prema Čačanima neće biti popusta. Znam da nas očekuje teška utakmica, nije nam bilo lako ni u prvenstvu, a pogotovo sada, kada je Borac stigao do velikog uspjeha i ima istorijsku priliku", rekao je Lazović.

(V. S.- N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC