• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Sad smo bliži tituli

"Mislim da su nam šanse sada mnogo veće da na kraju slavimo", izjavio najbolji igrač Reala poslije het-trika i sigurnih "plus četiri" u odnosu na Barsu.

 Ronaldo: Sad smo bliži tituli Izvor: MONDO

Real Madrid nadigrao je gradskog rivala Atletiko u 32. kolu Primere sa ubjedljivih 4:1, a het-trik postigao je Kristijano Ronaldo.

Upravo je Portugalac obezbijedio "kraljevskom klubu" da pobjegne opasnom pratiocu Barseloni na bezjbednih "plus četiri", šest kola prije kraja Primere.

Ronaldo je poslije postignutih 40 pogodaka ove sezone u Primeri, ukupno 52 u svim takmičenjima, izjavio da je Realu sada mnogo lakše.

"Postojao je pritisak prije meča sa Atletikom, ali smo uspjeli da ga se oslobodimo. Sada smo bliži osvajanju titule. Mislim da su nam šanse sada mnogo veće da na kraju slavimo", rekao je Portugalac, kojem nedostaje samo jedan gol, kako bi izjednačio svoj, ali i rekord španskog prvenstva, od 41. datog pogotka u jednoj sezoni.

Ćabi Alonso, igrač sredine terena Reala, izjavio je da je Ronaldo pogodio baš kada je trebalo.

"Kristijano je bio ključni igrač koji je odlučio ishod meča. On je postigao golove u pravim trenucima. Znali smo da su nam tri boda protiv Atletika veoma važna, zbog toga smo dobro ušli u meč, odigrali na visokom nivou i stekli samopouzdanje koje nam je neophodno u finišu šampionata. Sada je najbitnije da u nastavku budemo skoncentrisani na svaki naredni meč, prvo na duel protiv Sportinga, koji nije nimalo naivan", izjavio je Alonso.

Real je vodeći na tabeli Primere sa 82 boda, a slijedi ga Barselona sa 78.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC