• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRESS: Bronovicki po Zemanovom ukusu

Reprezentativac Poljske trebalo bi da naredne sezone bude Zvezdin "starter" na poziciji levog beka, jer ga novi trener izuzetno ceni.

 PRESS: Bronovicki po Zemanovom ukusu Izvor: MONDO

Čeh je rešen da zadrži Poljaka... u Crvenoj zvezdi!

Novi šef struke crveno-belih Zdenjek Zeman oduševio se kada je na spisku prvotimaca video ime Gžegorža Bronovickog i zatražio od sportskog direktora Gorana Bunjevčevića da poljski reprezentativac ostane na Marakani.

Menadžer Bronovickog, Mario Pjekarski, rekao je za dnevni list "Press" da češki trener odlično poznaje njegovog klijenta, koji je pre dva meseca odlučio da ode iz Zvezde jer je bio razočaran statusom.

"Treneri su ga selili sa leve na desnu stranu i Bronovicki što zbog njihovog nepoverenja, što zbog pehova sa povredama, nije imao sreće da odigra dobro u kontinuitetu i svima pokaže zašto je plaćen 850.000 evra. Da je igrao za Poljsku na Evropskom prvenstvu, lako bi pronašao novi klub, međutim, operisao je meniskus i nije bio spreman za tako veliko takmičenje", priča Pjekarski.

Popularnom Broneku se mesto uz levu aut-liniju otvorilo odlaskom Dušana Anđelkovića u inostranstvo i on sada jedva čeka početak priprema za novu sezonu, tvrdi njegov menadžer.

"Zeman se oduševio kada je pročitao njegovo ime na spisku prvotimaca, odmah je pitao do kada ga veže ugovor. Potom je Bunjevčeviću saopštio da problem levog beka za njega ne postoji i rekao da ga nipošto ne puštaju u slučaju eventualne ponude", tvrdi Pjekarski.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC