• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evandro u Brazilu, Lazović i Kadu povrijeđeni

Fudbaleri Crvene zvezde napašće u subotu Novi Pazar na njegovom terenu bez Evandra Goebela, a moguće i bez Darka Lazovića i Kadua Mendeša.

 Evandro u Brazilu, Lazović i Kadu povrijeđeni Izvor: MONDO

Evandro je poslije eliminacije Partizana dobio slobodno od trenera i Uprave kluba da otputuje u Brazil i proslavi rođenje kćerkice, koja je na svijet došla još u petak uveče, prije utakmice sa Metalcem u Superligi, ali je važnost revanš meča polufinala Kupa sa crno-bijelima zadržala Zvezdinu "desetku" u Beogradu do četvrtka.

MONDU je u klubu rečeno da će se Evandro iz Brazila, prema dogovoru, vratiti u utorak.

Pored njega, vedri i nasmijani trening u četvrtak popodne preskočili su još Lazović i Kadu. Prvi je istegao prednju ložu u finišu utakmice sa Partizanom, koju je prethodno riješio lijepim golom u 63. minutu, a drugi je povrijedio zadnju ložu, malo nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu - ali je izdržao do kraja.

Pitanje je u kojoj mjeri će Lazović i Kadu moći da se oporave do subote i superligaškog gostovanja u Novom Pazaru, na koje neće putovati najvatreniji navijači i predsjednik Vladan Lukić. On je u četvrtak trenirao sa ekipom, odnosno trčao krugove oko terena, baš kao i tek oporavljeni Aleksandar Kirovski, koji se poslije operacije butne vratio na treninge prvog tima.

Kirovski je za MONDO rekao da će prave golmanske intervencije moći da izvodi tek za mjesec dana, odnosno poslije finala Kupa. Marko Perović, koji je imao artroskopsku operaciju koljena, trenirao je sa ekipom i radio sve vježbe kao i ostali, bez problema.

Trenirao je i Miloš Dimitrijević sa skoro pa otvorenom ranom iznad desnog oka i podlivom od sudara glavam sa Mohamedom Kamarom još u 20. minutu derbija. Dimitrijević je odmah pored terena na brzinu ušiven, a poslije treninga uz osmijeh je rekao da ide na "korekciju" i da se nada da neće imati veliki ožiljak, ali da očekuje da će mu "trofej" ostati na licu...

Starteri u utakmici sa Partizanom radili su odvojeno, uz kondicionog trenera Radivoja Radakovića, koji ih je "rastresao" i poslao u svlačionicu nešto ranije u odnosnu na ostale. Ostali su se, za to vrijeme, u igri na skraćenom terenu, trudili da se nametnu Prosinečkom za meč u Novom Pazaru, jer je za očekivati da će trener Zvezde morati da osvježi ekipu poslije fizičkog i psihičkog pražnjenja u srijedu, odnosno vesele žurke na Adi Ciganliji potom, do ranih jutarnjih časova.

Trening su, između ostalih, posmatrali generalni sekretar kluba Đorđe Stefanović i savjetnik predsjednika Goran Vesić.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC