• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: Miha je ok, ali nemojte mu tražiti finale SP

"Mihajlović ne može sve probleme da sredi za dva mjeseca. Treba ga pustiti da radi, smiriti strasti u srpskom fudbalu", ističe bivši reprezentativac

 Mijatović: Miha je ok, ali nemojte mu tražiti finale SP Izvor: MONDO

Predrag Mijatović odlično poznaje Sinišu Mihajlovića. Igrali su dugo zajedno u reprezentaciju i smatra da bi on bio odlično rješenje na mjestu selektora Srbije.

Bivši sportski direktor Real Madrida podržava želje čelnika FSS i nekadašnjeg saigrača da zajedno krenu putem vraćanja "orlova" na pobjedničke staze, one koje vode direktno na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

"Veliki sam prijatelj sa Sinišom i raduje me što bi mogao da postane selektor Srbije. Radio je tri, četiri godine u jednoj od najjačih liga na svijetu, bio pomoćnik treneru koji sada vodi jedan od najboljih timova Evrope, sam je predvodio nekoliko ekipa u Seriji A, tako da mu iskustva ne nedostaje", rekao je za "Novosti" Mijatović.

Ipak, velikan srpskog i crnogorskog fudbala odmah ukazuje na uobičajenu zamku koja je dio folklora ovih prostora, a koju bi trebalo skloniti Mihajloviću sa puta.

"Samo ne treba očekivati da Miha može sve probleme da sredi za dva mjeseca, da odvede reprezentaciju na Mundijal i da tamo stigne najmanje do polufinala. Pa možda i do finala. Treba ga pustiti da radi, stvoriti dobar ambijent, smiriti strasti u srpskom fudbalu", poručio je popularni Mijat.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC