• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Nije imalo šta da se vidi...

Tri dana poslije najvažnije pobjede u sezoni, fudbaleri Crvene zvezde nisu uspjeli da se vrate u realnost zvanu - Superliga Srbije.

 Prosinečki: Nije imalo šta da se vidi... Izvor: MONDO

U Novom Pazaru, ekipa Roberta Prosinečkog odigrala je 0:0 na drugom uzastopnom gostovanju i... Već sada bi crveno-bijeli mogli da se koncentrišu isključivo na 16. maj i finale Kupa Srbije.

Malo je vjerovatno da će u narednih šest kola Crvena zvezda uspjeti da nadoknadi potencijalnih deset, a najmanje sedam bodova zaostatka u odnosu na lidera, Partizan.

Na neki način, toga je svjestan i Prosinečki. On se složio sa utiskom da je u Novom Pazaru bilo svega osim lijepog i kvalitetnog fudbala.

"Čestitam objema ekipama na borbenosti, ali mislim da osim borbenosti nije moglo ništa više da se vidi", rekao je Prosinečki, koji je u finišu utakmice pružio šansu Petru Đuričkoviću da debituje u crveno-bijelom dresu.



"Novi Pazar se opredijelio za odbranu, to su odlično radili a moji momci su stvorili za 90 minuta svega dvije prilike. To je premalo za Crvenu zvezdu, i žao mi je što poslije jedne odlične utakmice koju smo odigrali u srijedu nismo uspjeli da nastavimo u istom ritmu".

Dio odgovornosti za gubitak dva boda, uz lošu igru, snosi i trener, koji je uoči jednog od najtežih gostovanja do kraja sezone dozvolio plejmejkeru Evandru Goebelu da otputuje u Brazil i proslavi rođenje kćerkice, a u isto vrijeme i odmori blago povrijeđene Darka Lazovića i Kadua Mendeša.

To su trojica najbitnijih fudbalera za kreaciju igre Crvene zvezde i bez tog trija, Zvezda nije bila u mogućnosti da probije zgusnutu odbranu koju je postavio Dragoljub Bekvalac.

"Znao sam da će biti teško poslije derbija pobijediti, ne mogu da zamjerim momcima na borbenosti, željeli su, ali nismo uspjeli da pronađemo put do pobjede", rekao je Prosinečki.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC