• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Natale: Možda odustanem zbog Morosinija

Kapiten Udinezea Antonio Di Natale rekao je u ponedjeljak da zbog nesrećnog slučaja Pjermarija Morosinija razmišlja da na kraju sezone završi igračku karijeru.

 Di Natale: Možda odustanem zbog Morosinija Izvor: MONDO

Morosini, igrač Udinezea na pozajmici u Livornu preminuo je u subotu na utakmici protiv Peskare, poslije srčanog udara u 31. minutu.

"Razmišljao sam o povlačenju i prošle godine. Odigraću preostalih šest utakmica za Marija, a onda ću razmisliti. Bio je izuzetan momak, pun života, uprkos svim problemima. Uvijek je bio spreman da pomogne ekipi i svaki danom nam je davao snagu", rekao je Di Natale.

On je uvjeren da će klub i novoformirana dobrotvorna fondacija voditi računa o bolesnoj sestri stradalog fudbalera, koja je kao invalid smještena u jednu specijalnu ustanovu.

"Znamo kakva je situacija sa njegovom sestrom i mi kao tim, klub i fondacija odlučili smo da joj pomognemo. Neophodno je da ostanemo sa njom do kraja života", dodao je Di Natale.

Događaj u Peskari šokirao je ljubitelje fudbala širom svijeta, među kojima i napadača Mančester Sitija Marija Balotelija, koji je zajedno sa Morosinijem nastupao za mladu reprezentaciju Italije.

"Pjermario je bio odličan momak. Ovo što mu se desilo je grozno i uči vas da cijenite život. Ostao sam bez komentara kada sam čuo šta se desilo. Nisam mogao da vjerujem i mislio sam da je u pitanju neslana šala", rekao je Baloteli.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC