• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELEŽ: I bivši direktor tukao igrače!

Upravni odbor FK Veleža u saopštenju osudio napade na svoje fudbalere.

 VELEŽ: I bivši direktor tukao igrače! Izvor: MONDO

U subotu uveče, "rođeni" su bez povoda fizički napadnuti u Mostaru, a među napadačima bio je i bivši direktor Veleža Mensud Duraković, saopštio je Velež u ponedjeljak.

"Iznenađeni smo napadom na naše igrače koji su tu veče bili slobodni i zajedno se družili i bez ikakvog razloga i objašnjenja fizički napadnuti. Iznenađenje je još i veće što je u tom događaju učestvovao i dojučerašnji radnik kluba na funkciji direktora i trenera Mensud Duraković", navodi se u saopštenju "rođenih".

Klub je najavio da će preduzeti sve zakonske mjere povodom ovog incidenta.

"Povodom nemilog događaja od subote FK Velež će preduzeti sve mjere da u skladu sa zakonom zaštiti svoje igrače. Takođe, nadamo se da će nadležni organi preduzeti sve potrebne mjere kako bi se zaštitili sportisti ovog grada i odgovorni sankcionisali".

"Ovakvi i slični incidenti ne mogu narušiti atmosferu i harmoniju u klubu, a posebno odnose sa istinskim navijačima Veleža", zaključuje se u saopštenju Veleža.

Incident se dogodio u mostarskom kafiću "Piramida", omiljenom mjestu okupljanja igrača ''rođenih'' i simpatizera Veleža.

Poslije odgođene utakmice protiv Rudara, koja je ponovo zakazana za 18. april, nakon prepirke između Milana Kneževića na jednoj i Mensuda Durakovića (na slici), bivšeg direktora i trenera omladinskih kategorija Veleža, na drugoj strani, došlo je do tuče u kojoj je Durakovićev mlađi sin Hamza (inače bokser), koji je bio u društvu oca, nokautirao Kneževića, ali i Slobodana Lakičevića koji je bio s u društvu s Kneževićem, navodi ''Dnevni avaz''.

Duraković (za čijeg starijeg sina Dženana, mladog reprezentativca BiH, nije bilo mjesta u Veležu), na nacionalnoj je osnovi vrijeđao Kneževića, nakon čega ga je njegov mlađi sin Hamza udario flašom po glavi. Nakon što je udario Kneževića, Hamza je nokautirao Lakičevića.

''Mostarom kruži milion priča, ko je koga izazvao i ko je koga udario. Uglavnom, u svakoj od njih Lakičević je nastradao ni kriv ni dužan, što bi se reklo, bio je kolateralna šteta, a sve ostalo se razlikuje od toga ko ti priča priču'', izjavio je izvor sarajevskog lista dobro upućen u subotnji obračun.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC