• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putinovi "Noćni vukovi" u Zvezdi

Karavan ruskih motociklista, okupljenih u klubu "Noćni vukovi", na putu od Svete Gore prema Rusiji - zadržao se u Ljutice Bogdana.

 Putinovi "Noćni vukovi" u Zvezdi Izvor: MONDO

Predsjednika tog udruženja Aleksndra "Hirurga" Zaldostanova primili su presjednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, član Upravnog odbora Dušan Mrakić i savetnik predsjednika Vladana Lukića, Goran Vesić.

Tim povodom, FK Crvena zvezda na svom portalu objavio je:

"Naš fudbalski klub i 'Noćni vukovi' blisko sarađuju od 23. marta 2011. godine kada je Marakanu posjetio predsjednik Ruske federacije Vladimir Vladimirovič Putin. Prvi čovjek Rusije je takođe član ovog bajkerskog kluba. U srdačnoj atmosferi razgovaralo se o daljoj saradnji dva kluba, a najavljena je i organizacija velikog godišnjeg moto skupa moskovskih motociklista u 2014. godini u Srbiji".



Šta je pozadina ove posjete?

"Hirurg" Zaldostanov, prema riječima ljudi koji su razgovarali ovog ponedjeljka s njim, jedan je od Putinovih najbližih ljudi, jedan od rijetkih koji "predsjednika Rusije može da pozove kada poželi". U Crvenoj zvezdi iskoristili su uticajnog gosta da ga upoznaju sa situacijom u klubu, planovima, željama, idejama...

Takođe, crveno-bijeli su ponudili svaku pomoć "Noćnim vukovima" u namjeri da 2014. godine organizuju skup moskovskih motociklista u Srbiji, uz vjerovanje da će se tada pojaviti i sam Putin. Prethodni put kada je Putin boravio u Srbiji, prisustvovao je i revijalnoj utakmici mladih timova Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga, a Zaldostanov je sjedio odmah do njega u svečanoj loži.

Ostaveni kontakti, vjeruju u Zvezdi, dodatno će ojačati veze između srpskog kluba i generalnog sponzora, ruskog giganta "Gasprom".

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC