• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ za MONDO: Najvažnije su Partizanove želje

Crno-bijeli operativac ne može da priča konkretno o prelaznom roku iako bi čak šestorica prvotimaca mogla, ili bar željela, da napuste klub.

 Nađ za MONDO: Najvažnije su Partizanove želje Izvor: MONDO

Ni deset bodova prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom šest kola prije završetka Superlige Srbije nisu dovoljni za opuštanje i slavlje u Humskoj 1. Takođe, još nije vrijeme da se otvoreno priča o predstojećem prelaznom roku, koji bi na crno-bijeloj strani Topčiderskog brda mogao da bude "vruć", iako se na tome uveliko radi.

Igrači "vječitih rivala" priznaju da je šampionska trka gotova, ali koordinator sportskih komisija Partizana Albert Nađ kategorično to odbija da prizna:

"Nije", jasan je Nađ na početku razgovora za MONDO.

"Biće gotovo onda kada matematika to kaže", dodao je prvi operativac crno-bijelih.

Dakle, za sada je izvjesno samo da je Partizan ostao bez jednog trofeja, jer je u Kupu Srbije eliminisan od Zvezde u polufinalu.

"Porazi od Zvezde uvijek bole i nikada nije prijatno kada se izgubi trofej, ali titula nam je od starta bila prioritet, jer nam omogućuje učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. A to je najvažnije".

Nedavno je Nađ izjavio da je imperativ Partizana da svake godine učestvuje u grupnim fazama evropskih takmičenja. Jesenas je to izostalo, pa se postavlja pitanje da li je pred trenera Avrama Granta postavljen taj zadatak kao neizostavan.

"Nije postavljen pred Granta nego pred sve nas. Svaki trener kada dolazi zna šta se očekuje. Partizan mora da se nađe na stranicama UEFA, a da bi se našao, mora da ima kontiuitet u Evropi. Partizan je veliki klub, a tim putem treba da postane još veći".



S kojim timom će crno-bijeli "napasti" Ligu šampiona? To je pitanje koje kopka svakog navijača poslije Partizanovog bijega Zvezdi u superligaškoj trci.

"O prelaznom roku se odavno razmišlja i radi na tom planu", nastavio je Nađ.

Naime, mnogi igrači bi mogli da napuste klub u ljetnjem prelaznom roku. Za početak, Laminu Dijari i Nemanji Rniću ističu ugovori. Želju ili namjeru da odu izrazili su golman Vladimir Stojković, Mohamed Kamara, Nemanja Tomić i Stefan Babović.

"Otom-potom", ne želi Nađ da konkretizuje priču o odlascima.

"Ne mogu želje igrača uvijek da se ispune, kao što ne mogu ni klupske. Sješćemo sa svima, razgovaraćemo i tražiti najbolje rješenje za sve strane. Naravno, na kraju najvažnije je da Partizan bude zadovoljan".

Objasnio je nekadašnji kapiten zašto je to tako.

"Niko od nas nije zadužio Partizan, a Partizan jeste sve nas. I to mnogo. Svako ko je nosio njegov dres ili ga i sada nosi mora da zna da je to velika čast. Partizan je svetinja", zaključio je Albert Nađ.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC