• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: "Prijatelji stari, gdje ste"...

Revolucija u navijačkom svijetu u Hrvatskoj - jedni druge primaju na svoje tribine kako bi pokazali da ipak mogu zajedno.

 HRVATSKA: "Prijatelji stari, gdje ste"... Izvor: MONDO

Hrvatske fudbalske vlasti namjeravaju da povuku novi potez u pokušaju da se izbore sa problematičnim navijačkim grupama i huliganima.

Nova ideja, koja će biti razmotrena u srijedu na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Hrvatske, jeste da se svim navijačkim grupama zabrani odlazak na gostovanja do kraja sezone.

Ako bi ovaj prijedlog prošao, navijačke grupe spremaju odgovor. Hrvatski mediji prenose da bi tokom ove nedjelje trebalo da bude održan sastanak predstavnika navijačkih grupa koji žele da doskoče najavljenoj zabrani.

A odgovor bi bio revolucionaran, rijetko viđen u navijačkom svijetu - plan je da gostujući navijači dođu u goste domaćim navijačkim grupama. Na istu tribinu!

Taj opasni eksperiment prvi bi isprobale navijačke grupe Rijeke i Dinama, odnosno Armada i Bad Blue Boys.

Dinamo u subotu gostuje Rijeci i ideja navijača je da obje navijačke grupe budu smještene na istoj tribini stadiona Kantrida.

To bi moglo da bude vrlo rizično s obzirom na anomizitet navijača, ali moguće je da će napraviti dogovor o međusobnom nenapadanju.

"Vremena je malo, ali mi u Armadi ćemo uraditi koliko možemo da ugostimo dinamovce. Tako želimo da pokažemo da hrvatske navijačke grupe mogu, kad je najteže, da stave opšti interes iznad svojih, klupskih", izjavio je za Tportal predstavnik navijačke grupe Armada Denis Povh.

(MONDO - foto: Tportal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC