• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Srcem i dušom uvijek uz Partizan

Brazilac sa srpskim pasošem kaže da bi volio da jednog dana opet zaigra za Partizan i presrećan je što mu se u Kini pridružio Aleksandar Stanojević.

 Kleo: Srcem i dušom uvijek uz Partizan  Izvor: MONDO

"Eh, da je igrao Kleo, dobili bismo Zvezdu", čulo se sa usana navijača Partizana tokom polufinala Kupa Srbije sa "večitim rivalom".

Jadikovale su pristalice Partizana zbog nevjerovatnog broja propuštenih stopostotnih šansi u oba meča. Da su crno-bijeli realizovali bar polovinu tih prilika od sada bi oni bili u finalu kupa. Zato su mnogi prizivali Klea.

Brazilac sa srpskim pasošem, koji je prije godinu dana otišao u kineski Gvangžu, za "Večernje novosti" izjavio da i dalje prati sve vijesti iz Partizana i nije isjučio mogućnost da se jednog dana vrati.

"Voleo bih da ponovo zaigram za Partizan. Ipak, ovdje imam ugovor na još dve i po godine i ko zna šta će biti poslije toga, možda crno-bijelima neću biti u planovima. Ali, srcem i dušom sam i dalje u Humskoj, znam svaku vijest iz Partizana", rekao je Kleo, čovjek koji je svojim golovima značajno doprinio ulasku Partizana u Ligu šampiona.

Kleo je bio ozbiljno povrijeđen, dugo je odsustvovao sa terena, pričalo se čak da bi mogao i da napusti fudbal. Ali, vratio se i u devet utakmica postigao četiri gola.

"Samo kada je povreda prošlost, sve je dobro. Nikad nisam imao toliku pauzu da nisam mogao da treniram, igram, problem je bio sa tetivom kolena koja me je izdala poslije niza sitnijih povreda. Vraća mi se polako samopouzdanje, posle tolikog bolovanja svaki pogodak i odigrana utakmica mi mnogo znače", rekao je Kleo.

Nedavno mu se u Kini pridružio njegov bivši trener iz Partizana Aleksandar Stanojević.

"Presrećan sam što je Sale tu. Čuli smo se čim je došao, pričao sam mu o fudbalu u Kini, o zemlji, da makar pokušam da mu olakšam adaptaciju. Prošlog vikenda je zabilježio prvu pobjedu i odmah sam mu poslao poruku, čuli smo se. Mnogo mi je drag, a znam i da sam ja njemu, tako da držim palčeve da ovde uspije. A, siguran sam da hoće, jer je veliki radnik, odličan trener, iako Dalijen Arbin nema neku naročito jaku ekipu. Samo kad se privikne na novu sredinu, Stanojević će pokazati šta sve zna", rekao je Kleo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC