• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković: Ja rekao da hoću da idem!?

Golman Crvene zvezde kategorički demantovao da je izjavio da odlazi iz kluba na kraju sezone. "Ako klub odluči da me proda, to je nešto drugo".

 Bajković: Ja rekao da hoću da idem!?  Izvor: MONDO

Golman Crvene zvezde Boban Bajković bio je zatečen kada je u dnevnom listu "Sport" pročitao svoju izjavu u kojoj kaže da će na kraju sezone napustiti klub iz Ljutice Nogdana.

"Nikada tako nešto nisam rekao! Moj klub je samo Zvezda, ja sam njeno dijete. Ne želim da idem, i vidim sebe i u narednoj sezoni u crveno-belom. Želim da osvajam trofeje sa klubom koji volim najviše na svijetu", rekao je Bajković za klupski sajt.

Prema toj izjavi koju je objavio "Sport", Bajković je najavio odlazak iz Zvezde na kraju ove sezone i dodao da će otići tužan jer sa crveno-bijelima nije osvojio titulu.

Međutim, za klupski sajt Bajković kaže da je odlazak iz kluba moguć samo ako Zvezda hoće da ga proda.

"Ako klub odluči da me proda, to je nešto drugo, ali do tada ja nigdje ne mrdam. Za mene na svijetu ne postoji ništa veće od 'Marakane' i Zvezde", rekao je Bajković.

Takođe, demantovao je i dio izjave da je prvenstvo odlučeno, jer Partizan ima veliku bodovnu prednost.

"Moje i mišljenje mojih saigrača je da ćemo se za titulu boriti dokle god postoji i teoretska šansa da je osvojimo. Želimo da pobijedimo vječitog rivala još jednom na njihovom stadionu i da dokažemo svima da smo trenutno najkvaletnija ekipa u Srbiji. Očekuje nas i finale Kupa, u kojem želimo da trijumfujemo. Titule se ne odričemo do kraja. Usporio nas je kiks protiv Radničkog i Novog Pazara, ali fudbal je čudo. Hoću da pobijedimo sve do kraja prvenstva, zbog nas, zbog Delija, zbog uprave koja vjeruje u nas, na kraju zbog grba i dresa koji nosimo", poručio je golman Crvene zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC