• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galijani otkrio ko ne dolazi u Milan!

Potpredsednik Milana odbacio je mogućnost da na San Siro stignu Huntelar, Benzema, Mutu, Kasano, Drogba, Eto i Ronaldinjo.

 Galijani otkrio ko ne dolazi u Milan! Izvor: MONDO

Novinari se tokom prelaznih rokova uvek trude da saznaju koja će pojačanja dovesti najveći klubovi.

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani potrudio se da im olakša posao, tako što je naveo imena sedmorice napadača koji ovog leta sigurno NEĆE stići na San Siro.

U pitanju su Klas Jan Huntelar (Ajaks), Karim Benzema (Lion), Adrijan Mutu (Fiorentina), Antonio Kasano (Sampdorija), Didije Drogba (Čelsi), Samjuel Eto i Ronaldinjo (Barselona).

"Neki pominju Huntelara, ali nisam siguran da je on bolji od Borijela, kog smo doveli ovog leta. Benzema košta previše, a Lion ionako ne želi da ga proda. Mutu je napadač iz drugog plana, na toj poziciji nam već igra Aleksandre Pato. Isto važi za Kasana", objasnio je Galijani.

"Rosoneri" su u potrazi za vrhunskim napadačem još otkako je Andrej Ševčenko pre dve godine otišao u Čelsi. Pokušaj da ga zamene Albertom Đilardinom nije dao očekivane rezultate, tako da se i ovog leta u Milanu priča već poznata priča.

Ali ne događa se ništa konkretno...

"Čelsi je rekao da Drogba nije na prodaju. Barselona za Etoa traži previše, a koliko bi tek trebalo izdvojiti za njegova primanja? To nijedan italijanski klub ne bi mogao da plati! Ronaldinjo je već dobio apsurdno dobru ponudu iz Engleske i mi nemamo nameru da se trkamo sa njima", dodao je Galijani.

Knjiga je očigledno spala na jedno slovo, a to je napadač Arsenala Emanuel Adebajor. Kao što reče Galijani, ostali kvalitetni napadači su ili skupi, ili nisu na prodaju.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC