• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U subotu akcija "Igraj za Zvonka"

Humanitarna akcija posvećena bivšem golmanu Crvene zvezde Zvonku Milojeviću biće održana u subotu u beogradskom Košutnjaku.

 U subotu akcija "Igraj za Zvonka" Izvor: MONDO

Cilj akcije je prikupljanje sredstava za liječenje Milojevića, koji je 2007. godine teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Legendarni golman crveno-bijelih tada je zadobio povrede glave, nogu i kičme i još se bori da prohoda.

"Velika je čast što me ljudi pamte i nisu me zaboravili. To mi daje motiv da uspijem, cilj mi je da uskoro stanem na svoje noge. Već tri godine se liječim u banji i dobro znam u kom stanju sam bio ranije. Ipak, ne želim da se zadovoljim time, hoću jednog dana i da potrčim", rekao je Milojević.

Jedan od organizatora akcije, student-prodekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Miloš Obradović rekao je da očekuje dolazak više od 2.500 studenata, koji će se takmičiti u malom fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, stonom tenisu i obaranju ruku.

"Zvonko je mentalno veoma jak. U razgovoru sa njim primjetio sam da mudro razmišlja, a nisam ga takvog poznavao od ranije. Očekujem da ova manifestacija bude uspješna, a želim Zvonku da ponovo prohoda", rekao je dekan Fakulteta za sport Đorđe Stefanović.

Milojević je izrazio zahvalnost organizatorima akcije, posebno crveno-bijelima i Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje.

Akcija će početi u subotu u devet ujutru, a ceremonija zatvaranja na programu je u 19.30, kada će Milojeviću biti uručen ček.

Milojević je od 1989. do 1997. godine branio u Zvezdi, a zatim je igrao za belgijske timove Anderleht i Lokeren.

Gol kluba iz Ljutice Bogdana branio je i u čuvenom finalu "Tojota kupa" 1991. godine, kada je Crvena zvezda pobijedila Kolo Kolo i postala šampion svijeta.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC