• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Milijaša u Zvezdu, Mereba crno-bijeli?

Beogradska štampa piše da je Partizan zainteresovan za Gruzijca Giorgija Merebašvilija, a da bi Nenad Milijaš mogao da se vrati u Zvezdu.

 Povratak Milijaša u Zvezdu, Mereba crno-bijeli? Izvor: MONDO

Beogradska sportska štampa pripremila nam je ovog jutra nekoliko transfer-poslastica. Tačnije, najava nekoliko mogućih transfera.

Tako "Sport" tvrdi da je Partizan zainteresovan za gruzijskog fudbalera Giorgija Merebašvilija, koji se protekle zime vratio iz Vojvodine u svoj Dinamo iz Tbilisija za 300.000 evra.

Navodno, tvrdi taj list, "Mereba" je "prvi pik Partizana u ljetnjem prelaznom roku", a crno-bijeli su pre tri dana stupili u kontakt sa zastupnicima fudbalera i čelnicima gruzijskog kluba.

Merebašvili je dvije sezone igrao za Vojvodinu. Odigrao je 53 utakmice i postigao 21 gol za "lale".

Kada je odlazio iz Vojvodine rekao je da će mu Novi Sad uvijek ostati u srcu.

"Imao sam divan period života u Novom Sadu, stekao neraskidiva prijateljstva ali životni putevi su takvi. Želja mi je bila da se vratim u rodni grad u matični klub i hvala Vojvodini što mi je izašla u susret i dala zeleno svetlo da ostvarim cilj. Vojvodina i navijači, posebno 'Firma', biće u mom srcu ceo život", rekao je tada Merebašvili.

Nedavno je Merebašvili izjavio da je otišao iz Vojvodine zbog Radisava Rabrenovića, aktuelnog generalnog sekretara kluba, za koga nije imao lijepu riječ. Štaviše, imao je samo loše riječi za Rabrenovića.

Svojevremeno je Merebašvili rekao i da bi volio da ima srpski pasoš.

Takođe, "Sport" tvrdi i da je Partizan kontaktirao čačanski Borac u vezi sa Filipom Kneževićem, strijelcem istorijskog gola u Novom Sadu koji je Borac oveo u finale Kupa Srbije.

Osim te informacije da je Partizan zainteresovan za Kneževića (a nedavno je bila vijest i da Zvezda želi istog igrača), "Sport" nije naveo ništa konkretnije.

"Sportski žurnal", pak, piše o želji Crvene zvezde da vrati Nenada Milijapa čiji je Vulverhempton ispao u drugu englesku ligu (Čempionšip).

Milijaš ima ugovor do juna 2013. godine, a ideja je da se ovog ljeta vrati u Zvezdu (verovatno na pozajmicu) kako bi ga novi selektor Siniša Mihajlović imao na oku, a i kako bi Milijaš imao klub u kojem bi konstantno igrao.

Milijaševa vrijednost na specijalizovanom sajtu za transfer igrača procijenjena je na tri miliona evra, tako da za Zvezdu sigurno otpada kombinacija da eventualno otkupi njegov ugovor.

Milijaš se nije nadigrao u Premijer ligi. Tačnije, odigrao je tek 732 minuta. Na samo šest mečeva bio je starter.

Isti list piše i da je Olimpijakos zainteresovan za Zvezdinog Brazilca Evandra Goebela. Ponude još nema, ali je preko svog direktora Darka Kovačevića, grčki klub poslao signal Zvezdi.

S obzirom na to da će Zvezda biti gost Olimpijakosa 9. maja eto prilike da se proćaska i o transferima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC