• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raul: Plavo i bijelo, ljubav na duže staze

"Želim da nastavim da igram drugdje, s novim ciljevima", rekao je Raul Gonzales po završetku svoje posljednje utakmice u Gelzenkirhenu.

 Raul: Plavo i bijelo, ljubav na duže staze  Izvor: MONDO

Legendarni španski fudbaler Raul Gonzales postigao je u subotu gol u svojoj posljednjoj utakmici u Gelzenkirhenu, u pobjedi Šalkea nad Hertom od 4:0, a publika ga je ispratila ovacijama.

"Moja glavna kuća je Madrid, u kome sam proveo 17 godina, ali sam se u ove dve godine u Šalkeu osjećao kao kod kuće. Plavo i bijelo, to je ljubav na duže staze", rekao je Raul poslije meča.

Šalke je ovom pobjedom obezbijedio plasman u Ligu šampiona, a ranije je legendarnom 34-godišnjem centarforu nudio novi ugovor, koji je on odbio.

"Želim da nastavim da igram drugdje, s novim ciljevima", dodao je Raul.

Mediji u Nemačkoj i Španiji navode da će Raul otići u Katar poslije završetka Bundeslige sljedeće nedjelje, kada će Šalke gostovati kod Verdera u Bremenu. Raul je ove subote postigao 40. gol za Šalke, u koji je došao u julu 2010. godine, poslije mučnog rastanka sa Real Madridom, u kome je stekao status velikana.

Klubu je prošle godine pomogao da osvoji Kup Njemačke golom iz penala protiv Bajerna, kao i da dođe do polufinala Lige šampiona, gdje ga je zaustavio Mančester junajted. Raul je prošle nedjelje objavio da odlazi iz Šalkea, rekavši da će taj klub uvijek biti dio njegovog života, ali je dodao da njegova budućnost "nije u Evropi".

(agencije/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC