• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božičić: “Sramota me”, Kuntić: “Ispoštovan dogovor”

Trener Borca Slaviša Božičić poslije poraza od Zvijezde u Banjaluci 1:2 rekao da ga je sramota zbog katastrofalne igre njegove ekipe. Na drugoj strani, Zoran Kuntić prezadovoljan.

 Božičić: “Sramota me”, Kuntić: “Ispoštovan dogovor” Izvor: MONDO

Zvijezda iz Gradačca u subotu je napravila iznenađenje savladavši Borac u Banjaluci 2:1, u meču 24. Kola Premijer lige BiH.

Rezultat kakav niko u Banjaluci nije očekivao šokirao je i trenera Borca Slavišu Božičića koji je poslije utakmice bio bijesan na svoje igrače ocijenivši njihovu igru kao katastrofalnu. Božičić je obraćajući se novinarima na pres konferenciji poslije utakmice rekao da ga je sramota što sjedi ispred njih poslije ovakve "partije" njegovih igrača.

"Ja sam krivac i preuzimam odgovornost na sebe, ali budite sigurni i igrači će da dobiju zaslužene kazne zbog onako loše igre. Da sam na njihovom mjestu ja bih se stidio hodati gradom. Nevjerovatno je kako su se pojedinici ponašali indolentno i kako su pravili greške, ali to su stvari već za svlačionicu. Poraz jeste bolan i težak i Zvijezda je apsolutno zasluženo stigla do pobjede, ali mi ćemo za naredni meč protiv Čelika u Banjoj Luci morati da zapnemo i pobijedimo", rekao je Božičić.

U potpuno drugačijem raspoloženju bio je trener Zvijezde Zoran Kuntičć, čija ekipa je uspjela u namjeri da iz Banjaluke ne ode praznih ruku.

"Znali smo da je Borac kvalitetnija ekipa od nas i da ovo nije mjesto gdje se bodovi lako osvajaju. Još nismo obezbijedili opstanak i nadali smo se da možemo nešto uraditi. Moji igrači ispoštovali su sve što smo se dogovorili, iskoristili smo dvije šanse u prvom dijelu. U nastavku utakmice, gdje smo možda mogli postići još neki pogodak, očekivali smo više problema, ali uspjeli smo izdržati sav pritisak i osvojiti vrijedne bodove", rekao je Kuntić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC