• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Povratak u Zvezdu? Što da ne...

Fudbaler Vulverhemptona kaže da poziva iz Ljutice Bogdana nije bilo, ali da bi ozbiljno razmislio o povratku među crveno-bijele, ukoliko bi željeli da ga angažuju.

 Milijaš: Povratak u Zvezdu? Što da ne...  Izvor: MONDO

Srpski mediji posljednjih dana pisali su o brojnim mogućim transferima tokom predstojećeg ljeta, između ostalih i o povratku Nenada Milijaša u Crvenu zvezdu.

Navodno crveno-bijeli smatraju da bi im srpski reprezentativac bio dostupan, posebno zbog sigurne selidbe Vulverhemptona u niži rang.

"Nisam imao nikakve kontakte sa Zvezdom prethodnih dana", iskren je bio Milijaš u razgovoru za "Alo".

On je priznao da bi mu eventualni poziv bivšeg kluba bio izuzetno primamljiv.

"To je klub koji volim i sigurno je da se poziv Zvezde nikada ne odbija na prvu loptu. Koliko je realno da do tog transfera dođe, ne znam, ali sigurno je da bih razmislio ako bi mi bili ponuđeni ozbiljni uslovi i ako bi se napravio ambiciozan projekat na Marakani. Dakle, ako se kockice sklope, zašto da ne, mada ima vremena da pričamo o svemu tek kada se završi sezona", istakao je Milijaš.

On je priznao da mu u Engleskoj nije loše, uprkos slabijim rezultatima ekipe.

"Jesmo ispali iz Premijer lige, ali imam još godinu dana ugovora sa 'vukovima', lijepo mi je u Birmingemu i ne opterećujem se selidbom. Nije mi ispod časti da ostanem i da igram u Čempionšipu sljedeće sezone ako me klub i dalje bude želio. Pričao sam s Žigićem, rekao mi je da je i druga liga sasvim dobra, da su stadioni puni, a kada je tako, a i plata ne kasni, jasno je da sam zadovoljan uslovima", rekao je srpski reprezentativac.

On je rekao da će u predstojećem periodu razmotriti sve opcije o nastavku karijere.

"Ljeto će sigurno donijeti neke dobre ponude. Moj menadžer i ja imaće dovoljno vremena da razmislimo o svemu. Vidjećemo i ko će biti novi trener Vulverhemptona, jer će i od njega zavisiti sastav ekipe za sljedeću sezonu, odnosno igrači na koje računa. Ako budem u grupi igrača koji ostaju, neće mi biti loše", zaključio je Milijaš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC