• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučurović: Terza komanduje Toletu

Finansijer Banata je osuo drvlje i kamenje po Karadžiću i zalaže se za dolazak Ilije Petkovića na čelo Saveza.

 Vučurović: Terza komanduje Toletu Izvor: MONDO

Mirko Vučurović, finansijer Banata i član "pokreta za promene", osuo je drvlje i kamenje po predsedniku Partizana i prvom čoveku srpskog fudbala u prelaznom periodu, Tomislavu Karadžiću, u intervjuu za "Pres".

"Šta je Karadžić uradio za fudbal u Srbiji? Krave su pasle po terenu Spartaka kada smo otišli da igramo u Subotici. Branio je tada i igračima da idu u restoran, jer nisu imali šta da jedu. On nikada nikom nije dao ni dinar", bez dlake na jeziku poručuje Vučurović.

"U Partizan je došao preko mog velikog prijatelja Žarka Zečevića, inače nikada ne bi bio u Humskoj. Ali, šta je tamo napravio, ili u Spartaku, ili u FSS-u, ili u Vojvodini? Potpisuje se ispod duple krune Partizana, a to su trofeji isključivo Ivana Tomića i igrača. Kakva je njegova uloga u plasmanu reprezentacije na SP 2006? To što je dao nešto malo para, a onda ih vratio s kamatom".

Vučurović čak tvrdi da Karadžić trenutno upravlja srpskim fudbalom po direktivama Zvezdana Terzića.

"A šta ćemo s tim što Zvezdan Terzić iz Budve govori Karadžiću šta da radi. Da li je to fudbalska mafija? Siguran sam da Terza i dalje ima veliki uticaj na donošenje odluka. Mislim da on komanduje Toletu, a da ovaj ide po instrukcije dole. To što komanduje OFK Beogradom je OK, jer su tamo njegove pare", kazao je Vučurović.

Finansijer Banata je dodao da se zalaže za dolazak Ilije Petkovića na čelo Saveza i da se funkcije dodele i Vladimiru Jugoviću, Aci Buliću...

Dotakao se i priče o Partizanu čiji je bio potrpredsednik.

"Ne znam kakva je sada situacija u Partizanu, ali znam da klub nikada finansijski nije stajao loše. Samo zbog ljudi kakav je Žarko Zečević. Svi ostali smo bili mašina koja je dizala i spuštala ruku", završio je Vučurović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC