• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Ostajem!

Navijači Crvene zvezde, ali i trener Robert Prosinečki, pa i predsjednik Vladan Lukić... Svi mogu da odahnu.

 Lazović: Ostajem! Izvor: MONDO

Ako je sudeći po izjavi koju je dao za nedeljni broj "Sporta", najbolji fudbaler Jelen Superlige i novi reprezentativac Darko Lazović, ostaće i naredne sezone u crveno-bijelom dresu. S kolikim primanjima, u ulozi kapitena ili zamjenika, ostaje da se vidi...

"Još ranije razgovarao sam sa trenerom Robertom Prosinečkim, koji mi je jasno stavio do znanja da sam potreban ekipi u novoj sezoni. Poslije tri godine od dolaska iz Borca, prošao sam put od otpisanog, do veoma bitnog 'šrafa' u ekipi, a jedan od tvoraca mog uspona je svakako trener i u klubu ne treba da brinu oko produžetka ugovora", poručio je Lazović po povratku sa turneje, na kojoj je bio sa "orlovima".

"Priču oko ugovora vodi menadžer Vlada Jovanović i nema tu nekih posebnih uslova. Moj potpis nije sporan, a ima vremena da se utanače svi detalji. Često pričam da je moja nova želja i ogroman motiv da naredne sezone konačno osvojimo titulu", dodao je Lazović, koji je rođen 1990. godine i koji je za Crvenu zvezdu odigrao 52 utakmice i postigao 12 golova.

"Moj odnos s čelnicima Zvezde je od prvog dana korektan, a iskreno nisam opterećen pojedinim detaljima. Svi imamo zajednički interes i na prvom mjestu su nam samo uspjesi. Ova generacija ima dobru perspektivu i svjestan sam da novim kvalitetnim radom možemo da napredujemo".

Lazović je punih godinu dana meta spekulacija oko mogućeg transfera.

"Znam da me prati nekoliko klubova, ali nisam razmišljao oko narednog poteza. Još jedna godina igranja kod kuće donijela bi dodatni plus u mojoj karijeri", realan je Lazović.

Moguće je da će naredne sezone s njim igrati i Duško Tošić i Evandro Goebel, s tim da Brazilac narednih dana mora da riješi status u Crvenoj zvezdi. On je, naime, preko menadžera Željka Tadića poslao upozorenje crveno-bijelima zbog nagimilanih dugova, a u klubu se nadaju da će razgovorom sa Tadićem rešiti ovaj problem i zadržati Evandra u ekipi.

Brazilac je došao u decembru 2010. godine i potpisao ugovor na 3,5 godina, a "Sportski žurnal" piše da mu Crvena zvezda ove sezone nije isplatila polovinu od zagarantovanih 360.000 evra zarade.

Tošić će na produžetak saradnje sačekati početak priprema, 18. juna. Ako do tada ne bude dobio neku "ponudu koja se ne odbija", defanzivac će produžiti ugovor sa crveno-bijelima i ostati u ekipi. U suprotnom, Zvezda će morati brzo da pronađe alternativu, a kao takav pominje se Milan Stepanov, koji je slobodan igrač.

Crveno-bijeli nisu još ulazili u pregovore sa Stepanovim, kojem ne žele da nude "imaginarno" mjesto u timu, u stilu "šbb-kbb", odnosno "ako ode Tošić..."

Danijel Mihajlović trebalo bi da napusti Crvenu zvezdu, koja je kao podršku startnom tandemu štopera Nikola Maksimović/Duško Tošić obezbijedila dvojicu talentovanih igrača iz svog pogona, Jovana Krnetu i Uroša Spajića. Natanijel Asamoa, mladi napadač iz Gane koji je došao prošle zime, mogao bi da ode na pozajmicu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC