• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermez "proziva"... Vrviće u "Zemunelu"

Fudbaleri Partizana okupiće se u ponedjeljak i početi pripreme. Već u četvrtak put na Taru. "Finalna glazura" na Pohorju.

 Vermez "proziva"... Vrviće u "Zemunelu" Izvor: MONDO

Poslije samo tri nedjelje odmora crno-bijeli će se u ponedjeljak ponovo okupiti u početi pripreme za novu sezonu.

Razlika u odnosu na kraj prošle predstavljaće novi stručni štab na čelu sa Vladimirom Vermezovićem, a pojaviće se i pojačanja - Branko Pauljević, Stefan Šćepović, Goran Lovre, trebalo bi i Mohamed Zabija. Naravno, obavezni da dođu su i igrači, koji su bili na pozajmicama - Darko Brašanac, golman Živko Živković...

Neće biti Lamina Dijare (otišao u Antaliju) i Nemanje Rnića, kojima su istekli ugovori, kao ni Eduarda, koji se oporavlja od teške povrede.

Naknadno bi ekipi Partizana mogli da se priključe Aleksandar Katai, Filip Knežević, još jedan štoper... Trenutno najbliži dolasku je igrač Olimpijakosa.

"Razgovaramo oko Kataija", kratko je Vermezović prokomentarisao za MONDO.

Dakle, u 9,00 vrviće u "Zemunelu", doći će više od 30 igrača pod ugovorom sa Partizanom. Obaviće mjerenja, a sat kasnije Vermezović će ih "prozvati". Odmah zatim izvešće ih na prvi trening.

Crno-bijeli će u Beogradu raditi samo tri dana, jer već u četvrtak će se "preseliti" na Taru, gdje će boraviti do 26. juna. Tamo će odigrati i jedan humanitarni meč...

Poslije dva dana u Beogradu, Vermezović će svoje izabranike ponovo povesti na put, u Sloveniju, na Pohorje. "Finalna glazura" trajaće do 11. jula. U tom periodu Partizan će odigrati pet utakmica.

Prvi test imaće 30. juna protiv lokalnog Aluminija u Kidričevu, dan kasnije u Dravogradu odmjeriće snage sa austrijskim prvoligašem Viner Nojštadom, za 4. jul predviđen je duel sa ukrajinskom Zarijom, tri dana zatim sastaće se sa još jednim austrijskim predstavnikom, Šturmom (u Gracu), a posljednju, ujedno i najjaču provjeru imaće 10. jula, dan pred povratak u Beograd, sa moskovskom Lokomotivom.

Ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona crno-bijeli će saznati 25. juna, a sezona će im početi 17. ili 18. jula.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC