• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božičić: Kup RS ne zaostaje za Evropom

Trener Banjalučana zadovoljan osvojenim peharom Kupa Republike Srpske, naglasivši da su crveno-plavi bili bliži pobjedi i prije penala.

 Božičić: Kup RS ne zaostaje za Evropom Izvor: MONDO

Banjalučki Borac odbranio je trofej Kupa Republike Srpske, peti ukupno u istoriji kluba pobjedom nad Slobodom u Mrkonjić Gradu poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:1) pošto je u regulalarnih 90 minuta bilo 0:0.

"Naravno da smo svi srećni poslije pobjede, bez obzira što je ona ostvarene na penale. Udarci sa bijele tačke su lutrija, ali bili smo bliže pobjedi u regularnom dijelu utakmice. Imali smo nekoliko veoma dobrih prilika, ali na žalost nismo uspjeli da ih realizujemo", izjavio je trener Borca Slaviša Božičić za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, pauza je učinila svoje i u Borcu su bili svjesni da će teško stići do slavlja u finalu na stadionu "Luke".

"Ne želim niti u jednom trenutku da umanjim odličnu igru protivnika, koji je u ovoj utakmici pokazao zašto je bilježio dobre rezultate u Prvoj ligi RS. Ljubitelje fudbala treba da raduje činjenica što je finalna utakmica pokazala da Kup RS ne zaostaje za ovakvim takmičenjima iz drugih evropskih zemalja".

Njegov kolega sa klupe Mrkonjićana Zoran Dragišić svjestan je da je Sloboda propustila veliku priliku da prvi put osvoji trofej, ali je i u najavi meča govorio kako njegova ekipa mora da pruži i više od maksimuma kako bi savladala renomiranog protivnika.

"Ne mogu ništa da zamjerim igračima jer su odigrali dobru utakmicu i Borcu parirali u svim segmentima igre. Ostaje žal što nismo osvojili Kup RS jer smo bili tako blizu. Penali su lutrija i pokazalo se da su Banjalučani bili koncentrisaniji", izjavio je Dragišić.

Finalni meč pratilo je više od 2.000 gledalaca, a među njima je bilo oko 300 navijača Borca. Po završetku utakmice kada su igrači Borca bacali dresove pred naletom navijača pukao je dio ograde na tribinama, ali nije bilo povrijeđenih.

(MONDO, foto: Nezavisne novine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC