• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Upoznavanje, pa ozbiljan rad

Vermezović upoznao igrače i najavio im preznojavanje. "Na svakoj poziciji hoću da imam po dva igrača", kaže trener Partizana.

 Vermezović: Upoznavanje, pa ozbiljan rad  Izvor: MONDO

Petostruki uzastopni srpski šampion počeo je da radi. Novi-stari trener Vladimir Vermezović je izveo igrače na terene sportskog kompleksa u Zemunu. Sa pojedinim igračima se upoznao prvi put u životu, pojedine zna od ranije.

"Neke znam lično, neke iz medija. Evo, odradili smo prvi trening, koji je više poslužio za upoznavanje, a od popodne počinjemo ozbiljno", rekao je Vermezović novinarima, nakon što je igrače pozdravio predsjednik Partizana Dragan Đurić.

On je rekao da će na prvi dio priprema na Taru u četvrtak povesti sve igrače koji su tu.

"Trudićemo se da svakom ukažemo šansu i poštovanje. To je naš posao, mi smo njihov servis. Spisak ćemo skratiti kada krenemo u Sloveniju i to će biti igrači na koje ćemo računati u prve četiri evropske utakmice u novoj sezoni", rekao je Vermezović.

On je još ranije rekao da će igračima biti dozvoljeno da napuste klub upravo do polaska na Pohorje.

"Uslovno rečeno, tako će biti. Međutim, u slučaju ekstremno dobre ponude to pravilo može da se promijeni", pojasnio je trener crno-bijelih.

Jasno je da će Partizan dovesti još jednog štopera, a trenutno najbliži je bugarski reprezentativac Nikolaj Bodurov, što bi značilo da u zadnjoj liniji ispred gola srpski šampion ima bugarski tandem centralnoih igrača - Ivana Ivanova i Bodurova.

"Sada imamo trojicu štopera na raspolaganju i još dvojicu, trojicu igrača koji mogu da igraju na toj poziciji. Nećemo da žurimo pri izboru, ali ćemo svakako probati da angažujemo još jednog štopera. Moja filozofija je da na svakom mjestu imam po dvojicu igrača", kaže Vermezović.

Crno-bijeli će na Tari 25. juna saznati ime prvog protivnika u novoj sezoni, odnosno rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nemam želja po pitanju protivnika, jer u današnjem fudbalu niko ne može da bude stoprocentni favorit. Svakome ćemo ukazati dužno poštovanje", rekao je Vermezović.

(R. Jakšić, MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC