• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Olić šokirao Hrvatsku: Zdrav sam

"Ništa me ne boli, da me Bilić sačekao mogao sam da igram za Hrvatsku na EP", izjavio napadač, koji je otpao iz tima u posljednji čas.

 Ivica Olić šokirao Hrvatsku: Zdrav sam  Izvor: MONDO

Hrvatska je pokazala da može i bez Dejana Lovrena i bez Ivice Olića. Njih dvojica su otpali iz kombinacija za Evropsko prvenstvo zbog povreda, a selektor Slaven Bilić je uoči starta turnira lamentirao nad sudbinom koja je zadesila njegov tim.

Ipak, u prvom meču na takmičenju, protiv Republike Irske, Hrvatska je imala dvojicu raspoloženih napadača - Marija Mandžukića (dva gola) i Nikicu Jelavića (jedan gol). dakle, može se i bez Ivice Olića.

Ali, ono što je danas iznenadilo cijelu hrvatsku fudbalsku javnost, jeste izjava dosadašnjeg napadača minhenskog Bajerna, a od nove sezone igrača Volsfburga, koji je poručio da je mogao da igra na EP!?

"Prije dva dana sam u svom selu igrao fudbal. Potpuno normalno trčim i treniram. Više me ništa ne boli. Da me selektor čekao, bio bih spreman za drugu utakmicu protiv Italije", izjavio je Olić, "mrtav hladan", prenose hrvatski mediji.

Mediji u Hrvatskoj sada se pitaju da li je njegova povreda bila dobro dijagnostikovana i šta se krije iza cijele te priče. Nekoliko dana pred početak EP, Olić je bio na pregledima u Minhenu odakle je stigla dijagnoza da je nespreman za napore na turniru u Poljskoj i Ukrajini, pa je Bilić umjesto Olića pozvao Kalinića.

Tada je saopšteno da će Oliću biti potrebno četiri do šest nedjelja da se oporavi, a on se, eto, vratio na teren već poslije nekoliko dana...

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC