• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trapatoni: Irska nije gotova

Selektor reprezentacije Republike Irske Đovani Trapatoni uprkosm porazu od Hrvatske vjeruje da njegov tim još ima šansi za prolaz.

 Trapatoni: Irska nije gotova  Izvor: MONDO

"Moramo da vjerujemo", izjavio je najstariji selektor u istoriji evropskih prvenstava poslije ubjedljivog poraza (kako u igračkom, tako i u rezultatskom smislu) od Hrvatske u 1. kolu Grupe C EP u Poljskoj i Ukrajini.

Đovani Trapatoni je priznao da Irci nisu mogli da pariraju tehnički savršenoj reprezentaciji Hrvatske, ali ne gubi nadu.

"U svakoj utakmici na turniru moguća su iznenađenja", rekao je Trapatoni pred drugu utakmicu u grupi protiv Španije u četvrtak.

Irci su pretrpili prvi poraz poslije niza od 14 utakmica, a uz to su primili tri gola na jednom meču prvi put poslije dužeg vremena.

Odbrambeni igrač Irske Šon Sent Ledžer, strelac gola protiv Hrvatske, svjestan je da je pred timom težak zadatak, ali da je fudbal nepredvidiva igra.

"Teško je da prođeš cijeli turnir bez poraza. Neke utakmice moraš da izgubiš, a nije sramota ako budeš poražen od Hrvatske koja je među 10 najboljih reprezentacija svijeta. Ništa lakša utakmica nas očekuje protiv Španije, ali spremni smo za izazov", kaže on.

Ircima je potrebno malo čudo. Moraju da pobijede i Španiju i Italiju da bi prošli grupu.

Mogli su Irci da izvuku bolji rezultat protiv Hrvatske. Drugi gol "kockastih" bio je iz ofsajda, a sudija nije svirao penal za Irsku u drugom poluvremenu.

"Bio je penal, nema dileme. Ne znam šta je sudija mislio u tom trenutku, treba pitati njega", izjavio je akter sporne situacije Robi Kin, koga je Gordon Šildenfeld potpleo po nogama u šesnaestercu Hrvatske.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC