• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babalj: Došao sam da vratimo Zvezdi titulu

"Moji budući saigrači imaju kvalitet, mladost, brzinu i talenat. Jedva čekam da im se pridružim", rekao je Eli Babalj po slijetanju u Beograd.

 Babalj: Došao sam da vratimo Zvezdi titulu Izvor: MONDO

Visok jeste, ali ne baš toliko da je morao da se sagne kada je izlazio iz prostorije za carinsku kontrolu i s gomilom kofera, u pratnji oca, upoznao se sa predstavnicima Crvene zvezde koji su ga čekali.

U ponedjeljak, kasno popodne, letom iz Frankfurta u Beograd je stigao novi centarfor Crvene zvezde, Australijanac srpskog porijekla Eli Babalj.

Pardon, nije još novi, jer nije prošao ljekarske preglede, ali obje strane vjeruju da će to biti rutina, čim se 194 centimetara odmori od leta iz Melburna koji je trajao 27 sati.

"Nadam se da ću onda konačno obući crveno-bijeli dres", rekao je novinarima Babalj, koji je odlično odradio pripremu ovog transfera, tako što je dostavio i slike iz dječačkih dana na kojima je potpuno obučen u opremu Crvene zvezde.

On kaže da se nada da će se u Zvezdi nadavati golova kao njen prethodni divovski centarfor Nikola Žigić, ali da ne želi poređenja, jer svako ima svoj put i stil.

"Ja mogu samo da se nadam da ću imati karijeru kao on", rekao je skromno Babalj, koji je dodao i to da je odgledao sve Zvezdine pobjede nad Partizanom ovog proljeća.



"Došao sam da vratimo Zvezdi titulu. Gledao sam te utakmice i vidio da moj budući saigrači imaju kvalitet, mladost, brzinu i talenat. Jedva čekam da im se pridružim", na više nego korektnom srpskom pričao je Babalj, rođen 1992. godine u Sarajevu.

On je nedugo po rođenju emigrirao u Pert s roditeljima i od tada je Eli, a ne Ilija. Ipak, kako se stvarno zove, Babalj će vjerovatno ispričati na zvaničnom predstavljanju za medije koje će uslijediti ako/kad prođe ljekarske preglede.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC