• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadeti Srpske najbolji u Novom Sadu

Kadetska reprezentacija Republike Srpske trijumfovala je na 30. memorijalnom turniru “Stevan Nešticki” koji je minulog vikenda održan u Novom Sadu.

 Kadeti Srpske najbolji u Novom Sadu Izvor: MONDO

U finalnom meču su izabranici selektora Slavoljuba Stojanovića pobijedili favorizovani tim Partizana rezultatom 2:1.

Pehar pobjedniku uručio je predsjednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović. Najbolji strijelac turnira bio je kapiten reprezentacije Republike Srpske Fedor Predragović i on je jedan od najzaslužnijih za prvo mjesto, dok je najbolji golman njegov saigrač Darko Dejanović.

"Prezadovoljan sam igrom i pobjedom na turniru. Naša selekcija je pokazala kako treba da se bori za dres sa grbom Republike Srpske", rekao je trener kadetske selekcije Radomir Popović za "Glas Srpske".

On ističe da je konkurencija bila izuzetno jaka.

"Naša reprezentacija igrala je u grupi sa Vardarom kojeg smo savladali sa 2:0 i sa Vojvodinom koju su dobili sa minimalnih 1:0. Naši dječaci su zaista sve zadivili na turniru pokazavši da Srpska ima potencijal i da ne treba brinuti za svoju fudbalsku budućnost. Ova generacija je napravila veliki uspjeh u izuzetno jakoj konkurenciji, pored šampiona Srbije Partizana, kao i jakih ekipa Crvene zvezde, Osijeka i Vojvodine".

Popović je naglasio su kadeti RS zadivili i fudbalske stručnjake na turniru.

"Za pojedine naše reprezentativce raspitivali su se velikani srpskog fudbala Crvena zvezda i Partizan, ali i ljudi iz Osijeka, Vojvodine... ", zaključio je Popović.

Za najbolju “6” koju je na svojim leđima nosio Stevan Nešticki i koji likom i stilom na njega podsjeća, proglašen je reprezentativac Srpske Nikola Lukić. Da je u potpunosti dominirala na ovom turniru selekcija RS govori podatak da je za najboljeg trenera izabran Radomir Popović.

(MONDO, foto:Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC