• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić ostaje u Borcu

Čelnici banjalučkog Borca produžili su saradnju sa Branislavom Krunićem i riješili problem organizatora igre u naredne dvije godine.

 Krunić ostaje u Borcu Izvor: MONDO

Najbolji fudbaler Republike Srpske u prošloj godini izrazio je za Press RS zadovoljstvo što će i dalje nositi crveno-plavi dres.

"Nisam imao puno dilema, a ni razgovori sa upravom nisu dugo trajali. Brzo smo se dogovorili, tako da na veliko zadovoljstvo ostajem na Gradskom stadionu. Vjerujem da ćemo i ove sezone imati odličan tim i da ćemo jurišati na jedan od trofeja i novi izlazak u Evropu", izjavio je Krunić.

Na vjernost Borcu, po svemu sudeći, odlučiće se i Mladen Žižović, kao i štoper Bojan Marković, dok je Perica Ivetić sve bliži izlaznim vratima Gradskog stadiona.

Sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević rekao je da se uprava načelno dogovorila sa Žižovićem i Markovićem i da očekuje dolazak Marka Živkovića.

"On je kasno završio sezonu u Crnoj Gori, pa je dobio nekoliko dana odmora. Takođe, trenutno pregovaramo sa nekolicinom kvalitetnih fudbalera, ali ništa konkretno nismo uradili. Zainteresovani smo za još jednog štopera, lijevog beka, pa i napadača, jer su to pozicije na kojima smo najdeficitarniji".

Redove Borca dosad su napustili Dragoslav Stakić, Saša Kajkut, Marko Maksimović i Saša Krajinović, a postoji mogućnost da njihovim stopama krenu Boris Raspudić i golman Mladen Lučić.

"Raspudić je bez problema pristao na nove uslove, a mi smo mu obećali da mu Borac neće praviti problema oko transfera ako se pojavi neka konkretna ponuda iz inostranstva. Sa Lučićem je stvar drugačija. Povratkom Asmira Avdukića imamo četiri odlična golmana i on je saglasan da ode u neki od premijerligaških klubova na šestomjesečnu pozajmicu. Zasad je interes pokazala Slavija", dodao je sportski direktor Banjalučana.

Za to vrijeme prvotimci rade nesmanjenom žestinom i treniraju dva puta dnevno. Trener Slaviša Božičić kaže da je zadovoljan i da zasad sve ide po planu.

"Fudbaleri odlično podnose sve napore, a dobro je što nemamo povrijeđenih i bolesnih igrača. Treninzi su žestoki, a kombinujemo rad na održavanju fizičke kondicije i sa loptom", rekao je Božičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC