• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić iz Borca ide u Baku

Univerzalac banjalučkog Borca Boris Raspudić karijeru će nastaviti u azerbejdžanskom klubu Ravan iz Bakua.

 Raspudić iz Borca ide u Baku Izvor: MONDO

"Žao mi je što napuštam klub, ali vratiću se uskoro, ne mogu ja dugo da izdržim bez Borca", izjavio je Raspudić za "Nezavisne novine".

As crveno-plavih bio je dogovorio nastavak saradnje s Banjalučanima, ali uz opciju da napusti klub ukoliko se pojavi primamljiva ponuda iz inostranstva. To se desilo i Raspudić je spakovao kofere. Trebao bi 20. juna da se pojavi na prozivci u novom klubu.

"Sve smo se dogovorili, ali ugovor još nije potpisan. Kako mi je menadžer rekao, idem na gotovo i treba da potpišem ugovor na godinu dana uz opciju produženja na još godinu".

Raspudić je podvukao da će ostati u kontaktu sa čelnicima i dosadašnjim saigračima u Borcu.

"Klubu želim sve najbolje u sljedećoj sezoni i nadam se da će osvojiti neki od trofeja mada znam da će to biti teško".

On je istakao da mu je posebno teško što odlazi pred mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojima neće moći da pomogne voljenom klubu.

"Publika će moći da uživa u evropskim mečevima i nadam se da će biti strpljivi kada su rezultati na domaćoj sceni u pitanju. Ovoj ekipi će biti potrebna velika podrška", naglasio je Raspudić.

Direktor Borca Radmilo Šipovac istakao je da su se sa Raspudićem razišli u prijateljskom raspoloženju, da igraču ugovor s ekipom s Gradskog stadiona ističe 30. juna i da je nakon toga slobodan u izboru nove sredine.

"Imao je svoje mjesto u timu i sigurno je da će biti teško pronaći adekvatnu zamjenu. Postigli smo dogovor o produžetku saradnje, ali ukoliko se pojavi ponuda iz inostransva obećali smo da mu nećemo praviti probleme. Veoma nam je žao što odlazi, ali vrata Gradskog stadiona su za njega uvijek otvorena", podvukao je Šipovac.

Prema njegovim riječima, dogovor nije postignut sa Pericom Ivetićem, koji je odbio slabiji ugovor i ostaje da se vidi kakva je njegova sudbina u Borcu. Leonid Ćorić se još nije izjasnio, dok se Marko Živković još nije pridružio ekipi zbog problema s dokumentima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC