• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Kako da odbijem 46 miliona!?

"Naša finansijska situacija je loša i ja ne mogu mogu da uradim ništa vezano za Tijaga Silvu", rekao je vlasnik Milana Silvio Berluskoni.

 Berluskoni: Kako da odbijem 46 miliona!?  Izvor: MONDO

Bivši premijer Italije, sada "samo" vlasnik Milana, Silvio Berluskoni, priznao je "La Stampi" da neće biti u situaciji da kaže "NE" nepristojnoj ponudi Arapa, vlasnika Pari Sen Žermena.

"Naša finansijska situacija je loša i ja ne mogu mogu da uradim ništa vezano za Tijaga Silvu. Ponudili su mi 46 miliona evra", otkrio je Berluskoni detalje pregovora između Milana i PSŽ oko prelaska sjajnog brazilskog štopera u redove "svetaca".

"La Stampa" dodaje da je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani trenutno u Parizu, gdje dogovara detalje ovog transfera. Sportski direktor PSŽ je bivši fudbaler, skaut, prvi operativac i trener Milana, Leonardo, a aktuelni trener Karlo Anćeloti dugo godina vodio je rosonere s klupe, a i igrao za njih u profi karijeri.

Silva ima 27 godina i u Milan je došao 2009. godine iz Fluminenzea za deset miliona evra. Ove sezone odigrao je 36 mečeva za rosonere, ali nije uspio da odbrani titulu u Seriji A, koja je otišla Juventusu.

Ukupno odigrao je 118 utakmica za Milan i postigao šest golova, a prije Fluminensea nastupao je za Dinamo iz Moskve, Porto i Đuventud.

Za Brazil igrao je 27 puta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC