• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Tomić ide u Dnjepar?

Trener Partizana Vermezović očekuje Tomića u ponedjeljak na Tari, ali postoji mogućnost da on nastavi karijeru u Ukrajini.

 Nemanja Tomić ide u Dnjepar? Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana u četvrtak ujutru otputovaće na Taru gdje će se pripremati do 26. juna. U autobusu neće biti Nemanje Tomića.

„Povrijeđen je, a i dali smo mu koji dan više da se odmori jer je išao na turneju sa reprezentacijom“ , rekao je trener Vladimir Vermezović za MONDO i dodao:

„Doći će u ponedjeljak, u društvu Stefana Šćepovića, koji je dobio produženi odmor zbog svadbenog putovanja“ .

Međutim, izdanje lista „Sport“ od četvrtka tvrdi da je Tomić izostao sa spiska putnika za Taru iz drugog razloga – za vezistu Partizana zainteresovan je Dnjepar. U Humsku 1 stigla je ponuda ukrajinskog kluba i Tomić bi mogao, umjesto na srpsku planinu, ovih dana da krene put istoka Evrope.

Tomić je, baš kao i u prethodnom zimskom prelaznom roku, „viđen“ na izlaznim vratima srpskog šampiona. Nije tajna da ga je pratio Lacio, ali od odlaska 24-godišnjeg Kragujevčanina u Rim neće biti ništa. Zato možda ode u klub, koji je crno-bijelima i Vladimiru Vermezoviću ostao u lijepom sjećanju.

Tokom prošlog boravka na klupi Partizana, Vermezović i njegovi igrači su upravo preko Dnjepra došli do osmine finala tadašnjeg Kupa UEFA (u Beogradu bilo 2:2, u revanšu su crno-bijeli pobijedili 1:0 golom Miroslava Radovića) u sezoni 2004/05.

Dnjepar je prošlu sezonu ukrajinskog prvenstva završio na četvrtom mjestu. Trener ekipe je Španac Huande Ramos, nekadašnji šef struke Sevilje, Totenhema, Real Madrida, moskovskog CSKA...

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC