• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisao ceo tim za Zvezdu!

Novajlije koje su u subotu predstavljene na "Marakani" od ponedeljka su i zvanično novi članovi Crvene zvezde.

 Potpisao ceo tim za Zvezdu! Izvor: MONDO

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda ceo novi tim, 11 igrača, obavezao se na vernost crveno-belima.

Parafe na trogodišnje ugovore stavili su Marjan Marković, Ibrahim Some i Branimir Subašić. Četvorodišnje su potpisali Dragomir Vukobratović, Saša Stamenković i Nemanja Nikolić, a jednogodišnje Nikola Mijailović, Edgar Bruno Da Silva, Vukašin Dević, Boban Maksimović i Dejan Jaković.

"Lepo je biti član Crvene zvezde. Nadam se da ću pomoći klubu da vrati trofeje i napravi uspešnu evropsku epizodu", kratko je rekao novinarima Nikola Mijailović, nekadašnji mladi reprezentativac.

Miloš Jokić iz gornjemilanovačkog Metalca jedini je koji nije potpisao ugovor, a bio je na prozivci u subotu. Fudbaler koji je retko igrao i za drugoligaša će, ipak, putovati na pripreme u Austriju, ali na ugovor će sačekati.

U Austriji, medjutim, neće biti Gžegoža Bronovickog koji ima problema sa povredom kolena, pa će nastaviti lečenje u Beogradu i ekipi se pridružiti za drugi deo priprema, koji će Zvezda sprovesti u Sloveniji.

Bronovickog nije medju putnicima za Austriju, ali jeste Nikole Trajkovića. On je naknadno na zahtev Zdenjeka Zemana priključen ekspediciji koja će sledećih 14 dana provesti u hotelu "Avita u Bad Tacmansdorfu.

Crvena zvezda će tokom 28 dana priprema u Austriji i Sloveniji odigrati sedam prijateljskih mečeva. P

rva utakmica je 5. jula sa Ilcom u Ilcu, druga je već 8. jula sa Hartbergom u Hartbergu, a rezervni rival je Maribor na terenu hotela "Avita".

Sedeći meč Zvezda bi trebalo da odigra protiv madjarskog Zalaegeršega u Grospetersdorfu 11. jula, a tri dana kasnije planiran je meč sa Vroclavom u Murskoj Soboti.

Poslednje tri pripremne utakmice crveno-beli će odigrati u Mariboru. Rival Zvezdi 17. jula trebalo bi da bude Apoel, zatim će se 20. ili 21. jula Beogradjani sastati sa Slavijom iz Sofije, a poslednji kontrolni meč odigraće 23. ili 24. jula protiv Maribora ili engleskog Lestera.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC