• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Jeste dosadno, ali je teško

"Igračima neće biti toliko dosadno na Tari koliko će im biti teško. Čeka ih mnogo rada", poručio trener Partizana.

 Vermezović: Jeste dosadno, ali je teško  Izvor: MONDO

Partizan od četvrtka ulazi u pakleni ritam priprema.

Ekspedicija srpskog šampiona iz Beograda se preselila na Taru, tradicionalnu ljetnu bazu "pranog valjka" u prvom dijelu priprema. Trener Partizana Vladimir Vermezović imao je samo riječi hvale za Taru i hotel "Omoriku".

"Mislim da je Tara idealno mjesto za pripremu fudbalske ekipe. Dobar je smještaj, teren, dobri su uslovi za trening, trim staza, bazen, teretana, ishrana... Nemamo razloga da tražimo nešto bolje od ovoga", počeo je šef stručnog štaba Partizana po dolasku na sprsku planinsku ljepoticu.

Vermezović je dao i objašnjenje zbog čega se crno-bijeli tradicionalno pripremaju na Tari, a ne na nekoj drugoj planini u Srbiji.

"Nisam siguran da na Kopaoniku, gore na vrhu postoji fudbalski teren, a Zlatibor je više za odmor nego za rad. Neće nam biti problem da skoknemo do Zlatibora", dodao je novi-stari trener Partizana.

Bazični dio priprema, na koji su upravo doputovali igrači srpskog šampiona, spada u najdosadnije i napornije. Mnogo više pažnje poklanja se poboljšanju fizičke spreme od rada sa loptom.

"To je činjenica, ali neće im biti toliko dosadno koliko teško. Odradili smo testiranja u Beogradu, sada imamo jasniju sliku o trenitnom stanju svakog igrača. Svako od njih ima svoj program po kojem će raditi narednih 11 dana".

Vermezović je u kratkim crtama opisao kako će izgledati prvi dio priprema.

"Prije podne od pola osam je teretana, zatim se ide u teretanu i popodne je rad sa loptom".

Sa ekipom na Taru nije doputovao Nemanja Tomić.

"On je dobio slobodno do ponedjeljka, kada će doći ovdje. Takođe i Stefan Šćepović, koji je otišao na bračno putovanje. Tražili su još neki igrači još slobodnih dana. Ja sam im rekao da od mene imaju deset dana ako se ožene, ali se niko nije prijavio svi su tu", našalio se Vermezović.

Strateg crno-bijelih ostavio je prostora za dovođenje još novih igrača, ali je naglasio da je 90 odsto posla u prelaznom roku završeno i da će igrači koji budu putovali u Sloveniju izneti najveći teret na prve četiri utakmice u sezoni.

Partizan će na Tari boraviti u periodu od 14. do 26. juna. Poslije povratka u Beograd i dana odmora, crno-bijeli se sele u Sloveniju na Pohorje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC